mynewspapers.net

Hur man får kalla Patch asfalt till Harden

Hur man får kalla Patch asfalt till Harden


Det enklaste sättet för en husägare att snabbt och ekonomiskt reparera de flesta små hål som kan inträffa i en asfalt yta är med kall lapp asfalt. Detta material kan hällas direkt i området i behov av reparation och, om det görs ordentligt, så småningom kommer att stelna till en permanent reparation. De faktiska materiella botemedel från kontakt med luften, hårdnar så efter ordentligt komprimera lappen, det tar tid för att fullständigt. Detta gör att materialet flyta lättare in små utrymmen runt hålet och gör för en mer permanent reparation. Om du behöver din lapp att bota snabbare, kan du prova några saker.

Instruktioner

• Fyll hålet till inom 2 inches av toppen med grus. Packa ner gruset ordentligt med en metall tamper eller del av virke. Lägg till mer grus som behövs, fortsätter att komprimera den till inom 2 inches av upp i hålet.

• Häll kallt patch asfalt materialet över grus till ca 1/2 tum över toppen av hålet. Packa ner patchen grundligt. Lägg till mer material som behövs, fortsätter att kompakta tills även med ytan.

• Anslut hårtorken till förlängningssladden. Använda hårtorken i en svepande rörelse. Blåsa varmluft över plåstret tills du inte kan enkelt trycker in i materialet. Hålla blåser så länge som det tar för att härda plåstret, eftersom det är mestadels luftflödet som botar det snabbare.