mynewspapers.net

Hur man får gratis spel på din DSi XL

Hur man får gratis spel på din DSi XL


Nintendo DSi XL är en handhållen spelkonsol som även innehåller en kamera och en musikspelare. Det är möjligt att ladda ner spel på en DSi XL. Även om du måste betala för de flesta spel du vill spela, det finns gratis spel där ute och som ägare av en Nintendo konsol, du kvalificerar dig gratis saker från Club Nintendo.

Instruktioner

• Hitta den produkt som koden för din DSi XL. Det finns två alternativ för att få tillgång till Club Nintendo. En är med en PIN-kod, som du hittar på ett sätt som reklam Club Nintendo. Detta sätt borde ha varit i rutan ditt DSi XL kom i. Du kan också leta efter serienumret på en etikett på baksidan av DSi XL. Numret visas under en lång kod.

• Gå till webbplatsen Club Nintendo UK (se resurser). Du får 250 club poäng, heter "stjärnor," för att registrera din DSi XL när du ansluter till Club Nintendo. Du får också fler stjärnor när du köper andra produkter från Nintendo butiker, inklusive spel. På webbplatsen för oss Nintendo kallas stjärnorna "mynt."

• Ange PIN eller följetong antalen på webbplatsen Club Nintendo. Du kommer att tas till en kort enkät om din DSi XL. Fyll att få gratis stjärnorna. Du får också mynt för alla spel som du köpt. Ange PIN- eller serienummer för varje för att öka din stjärnor. Du kommer att behöva fylla i en enkät varje gång för att få stjärnorna krediteras till ditt konto.

• Gå till Club Nintendo stjärnor i katalogen att få spel genom att lösa in dina stjärnor. Stjärnorna är gratis, innebär det att du betalar ingenting för spelet. Du kan få andra gåvor i katalogen, som brevpapper, tillbehör och presentkort. Club Nintendo mailar dig med specialerbjudanden, nya spel som du kan få med dina stjärnor och nyheter om din Nintendo DSi XL.