mynewspapers.net

Hur man får ett födelsebevis och pass över natten

Hur man får ett födelsebevis och pass över natten


Det finns bara ett sätt för att få ett födelsebevis och pass över natten. Du måste besöka rådhuset i din födelseort för att få en födelseattest i person och sedan gå till en Regional Passport Agency. Regional Passport organ finns inte i varje stat, så du får resa en bit med kort varsel. Om du behöver ett pass för resa förekommer i mindre än 14 dagar eller visum i färre än fyra veckor, du måste få ett pass personligen vid en Regional Passport Agency.

Instruktioner

• Boka tid för följande dag på din närmaste Regional Passport Agency. Vara beredd att resa långa sträckor, eftersom inte alla stater har ett kontor. Detta kunde innebära bokning en flygning sista minuten. Gör en avtalad tid genom att ringa 24-timmars automatiska nummer, 1-877-487-2778. Besök Travel.State.Gov passport byråer lista för att hitta det närmaste kontoret. Du kan få ett pass detta sätt om det är ditt första pass eller en förnyelse.

• Gå till din lokala presidiet för Vital Records i stan där du föddes. Gå på kontoret på den tidigaste möjliga tid. Kontrollera med ditt lokala kontor om dess öppettider. Om du behöver födelseattesten för ett pass, måste få en full storlek, bestyrkt kopia. För att erhålla födelseattest, måste du Visa giltig legitimation, såsom körkort. Du måste också fylla i ett kort formulär och betala en avgift. Avgift ska varierar från stad till stad, men förväntar sig att vara runt £13. Endast personen själv, förälder, morförälder, barn eller rättsliga företrädare för personen kan begära en födelseattest. Om du begär ett certifikat som juridiska företrädare, måste du Visa intyg om din status.

• Hämta Form DS-82 för ett pass förnyelse eller Form DS-11 för första gången passport från Passport, program och bildar del av Travel.State.Gov. Fyll i formuläret i med svart bläck och föra den med dig till ditt passport utnämning; inte skicka den. Om du inte har tillgång till Internet för att hämta formerna, kan du få dem från din lokala tingshuset, postkontor eller rådhuset kontorist.

• Få passfoton tas. Många apotek eller professionella fotografer har förmågan att ta passfoton. Bilder måste ha en vit bakgrund och åtgärd 2 inches med 2 inches. I de flesta fall får du dina bilder inom några minuter.

• Resor till Regional Passport byrån för den avtalade tiden. Se till att du kommer 10 till 15 minuter innan den avtalade tiden. Du kommer att behöva gå igenom en säkerhetskontroll och sedan checka in på en informationsdisk. Vid informationsdisken måste du Visa din utnämning bekräftelsenummer och bevis på att du kommer att resa inom två veckor. Se till att du tar din ansökningsblankett, gamla pass om förnyelse, avgift, identifiering körkort och foton. Du måste betala en extra avgift för att få ett snabbt pass. Avgiften, från och med 2010, är £61 för första tid eller förnyat pass, plus en serviceavgift på £39 expedierade. Första gången pass sökande måste också betala en avgift för £16 utförande.