mynewspapers.net

Hur man får en room makeover från en TV-design show

Hur man får en room makeover från en TV-design show


Om inte du är en kreativ person, är inrednings något du förmodligen fruktar. Många trodde sätts bakom välja rum färger, möbler, sängkläder, belysning och vägg dekor. När interiör utformning inte är din grej, väljer för att ha någon annan göra det åt dig. Det finns många alternativ när det gäller hem design. För din room makeover, överväga att ange en tävling för att visas på TV och vinna en room makeover.

Instruktioner

• Besök på hem design TV-bolag, som HGTV och DIY nätverk webbplatser.

• Klicka på länkarna "Vara på HGTV" eller "Vara på DIY Network."

• Bläddra nedåt sidorna och läsa de tillgängliga TV Visa gjutgods. Listorna uppdateras regelbundet, så om det finns ingen visar du intresserad ansöker, kolla tillbaka i några veckor.

• Välj en show som du är intresserad av att lära mer om. Klicka på titeln på showen eller en "mer Info" tar länken dig till en sida där alla kraven för att visas på att Visa. För att begära för att bli på en show, kan du behöva vara en viss ålder. Du kan också behöva skriva om vilket rum du vill ha en makeover för, skicka in en video eller bild utrymme och diskutera lite information om dig själv och vad du letar efter ur en room makeover. Du måste också ange dina kontaktuppgifter.

• Överväga att TV visar som kräver dig att betala förskott för en room makeover. Även om det inte är gratis som de flesta andra möjligheter, kommer du fortfarande att kunna visas på TV och har ditt space designad av proffs.