mynewspapers.net

Hur man får en omedelbar lyster i ansiktet

Hur man får en omedelbar lyster i ansiktet


Att ha friska glödande hud kan vara svårt på grund av hud-skadliga faktorer såsom stress, luftföroreningar, brist på motion och ohälsosamma matvanor. Friska glödande hud är inte bara ett tecken på vitalitet och god hälsa, den också visar andra hur mycket du bryr dig om dig själv. Du ansikte är ditt visitkort och kan vara skillnaden mellan att göra vänner eller få ett jobb. För att få en omedelbar ansiktsbehandling glöd du slipper betala för dyra spabehandlingar, kan du ge dig själv en spabehandling rätt hemma.

Instruktioner

• Placera örter och vatten i en kastrull och ta det till en koka. Använda lavendel eller rosmarin om du har en normal hudtyp; timjan eller pepparmint för fet hud; för torr eller känslig hud kan du använda kamomill eller lime. Om du inte har örter, räcka med bara vatten.

• Placera ditt ansikte över ångande växtbaserade vattnet. Placera en handduk över huvudet och sväva över växtbaserade vattnet i upp till 15 minuter. Ångande ditt ansikte kommer att öppna de ansikts porer så att du till djupt rengöra huden på något skräp som kan bäddas in.

• Exfoliera ansiktet med en mild facial scrub som är lämplig för din hudtyp. Exfolierande ansiktet tar bort smuts och döda hudceller. För att göra din egen scrub klistra mix 2 tbs. av mandel, 1 tbs. av citronsaft och 1 tbs. av honung. Applicera blandningen till ansiktet med cirkulära gnugga rörelser. Skölj ansiktet med ljummet vatten efter två minuter av "skura".

• Tillämpa en ansiktsmask i ansiktet att undvika ögonen och munnen. Ansiktsmasker främja ansiktet lyster och skyddar huden från miljöfaktorer. Gör din egen ansiktsmask av mosa cool gurka skivor tillsammans och tillämpa dem på ditt ansikte i 10 minuter. Skölj ansiktet med ljummet vatten och badda ansiktet torrt med en handduk.

• Massage din favorit fuktkräm på ditt ansikte. Med hjälp av mild masserande rörelser främja du blodflödet förbättra hy. Du kan också använda en kommersiell fuktkräm som tänkt att sätta på en ansiktsbehandling glöd.

• Använd hud-lysande utgör. Vissa make-up produkter såsom bronzers, rodnar och stiftelser görs särskilt att ge omedelbar lyster och lysa upp huden. Du bör använda dem på ställen där solen naturligt skulle slå ditt ansikte. Ljusa färgade läppstift och läppglans också göra ansiktet sticker ut.