mynewspapers.net

Hur man får en 11-årig sömn lätt

Hur man får en 11-årig sömn lätt


Alla, särskilt barn, behöver en god natts sömn. Hur mycket sömn rekommenderas för varje person som är beroende av ålder. Den amerikanska Academy av husläkare, eller AAFP, tyder på att en 11-åriga barn behöver 10 timmars sömn. Att få ett resistenta barn att gå till sängs kan avhjälpas genom upprättande av en rutin och hålla sig till den.

Instruktioner

• Bestäm vilken tid ditt barn ska gå till sängen för att få den summa som rekommenderas av AAFP eller din barnläkare. Om en 11-åring har till vara på skolan vid 8:30 am och behöver en timme att få klar och åka till skolan, ska hon gå till sängs vid eller före 10:30 PM

• Upprätta en läggdags rutin för ditt barn. Centrum för underordnad Well-being säger ett barn behöver rutiner integreras i sitt liv tidigt. Upprepning leder till vana. Arbeta med din son att besluta vad läggdags rutin kommer att innehålla. Processen kan inkludera åtgärder, som att ta en dusch eller bad, borsta tänderna, läsa eller slutar med mjuk musik eller guidad meditation med ljuset nedtonade eller inaktivera.

• Gregg D. Jacobs, Ph.D., som tävlar i beteendevetenskap och sova medicin, tyder dessa avslappningsövningar och mental fokusering vid sänggåendet. Avslappningstekniker såsom progressiv avslappning, kan kräva din hjälp först. Progressiv avslappning har sin fokus på avkopplande varje muskel i hennes kropp, från tå till huvudet. Beskriva hur det känns för att koppla alla dessa muskler. Berätta för henne hur det känns att sjunka ner i sängen och för att låta sängen för att stödja hennes fulla vikt. De mer beskrivande desto bättre. Mental fokusering är en form av meditation. Om du är ny till meditation, leta efter en guidad meditation CD som träffar theta hjärnan våg (rapid eye movement eller drömmande sömn) mönster (4-7,9 Hz). Dessa skivor använder ljud att utnyttja hennes theta hjärnvågor som hjälper få sova. Har hennes glida ner i sängen och lyssna på CD-skivan. Släcker ljuset och lämna rummet.

• Arbete bakåt för att nå den önskade läggdags. Börja med den nuvarande läggdags och tryck tillbaka lite varje vecka eller varannan dag beroende på vad som fungerar för dig och ditt barn tills du når den önskade sängdags. Om din son går till sängs en 11: 00, starta din rutin kl 10:30 Följande vecka, start rutinen klockan 22.00 fortsätta detta mönster tills de når den önskade läggdags.

• Vara långlivade. Bryta den nuvarande läggdags mönster eller en vana kan ta lite tid. Dr Ian Newby-Clark, en psykolog på det universitetet i Guelph i Ontario, Kanada, anteckningar som det finns ingen slutgiltig tidsplan att ändra ett mönster eller en vana.