mynewspapers.net

Hur man får diarré fläckar av mattan

Hur man får diarré fläckar av mattan


Diarré är en obehaglig upplevelse oavsett om du lider av det eller rengöring av din matta. Den mjukare, mer vätska versionen av fekala fläckar suger i matta fibrer och sprider sig till omgivande områden. En snabb responstid kommer hålla fläcken sprids genom att isolera den. Gemensamma hushållet levererar hjälp du ta bort fläcken med obehaglig lukt.

Instruktioner

• Ta bort alla fasta diarré genom att plocka upp det med hushållspapper. Plocka upp så mycket som möjligt och göra sig av med det på en lagerplats väska.

• Häll sodavatten över återstående diarré fläcken på mattan. Blot fläcken med hushållspapper att lyfta det och soda. Arbeta från uteserveringen fläcken i mitten för att undvika spridning av fläcken.

• Kombinera diskmedel flytande och vit vinäger med 500 ml (2 dl) vatten i en skål. Doppa en trasa i tvållösning och svamp resten av diarré fläcken. Som fläcken över till din trasa, ändra till en ren trasa och fortsätta att blot fläcken från din matta.

• Ta itu med eventuella återstående diarré fläcken av lätt regn några droppar väteperoxid på fläcken. Lägg till två eller tre droppar ammoniak och blot vätskorna i din matta med en ren trasa.

• Packa överskottsfukt från din matta med en våt vakuum. Flytta det våta vakuumet fram och tillbaka över din matta tills inget mer vatten extraheras. Låt din matta till luft lufttorka.