mynewspapers.net

Hur man får Adobe Flash för att använda en proxyserver

Hur man får Adobe Flash för att använda en proxyserver


Adobe Flash är ett videoformat som ofta används på Internet. De flesta webbplatser som har streaming video tillhandahållen använda formatet Adobe Flash video. Om du använder en proxy server-webbplats tillgång till Internet, blockerar servern din IP-adress så att de webbplatser du besöker inte kan läsa din personliga information. Du kan dock fortfarande se Adobe Blixt Video medan via proxyn.

Instruktioner

• Logga in på webbplatsen proxy server. Det finns bokstavligen hundratals proxy server-platser på Internet. Några sådana platser är "ProxyToolbox.com," "ProxySites.in" och "Proxy.org."

• Skriva den fullständiga adressen till webbplatsen i sökfältet och klicka på "Gå". Webbplatsen visas i webbläsaren. Du kan behöva stänga en annons (ibland proxyservrar använder annonser för att generera pengar).

• Klicka på knappen "Spela" att ladda videon. Om din blixt inte är aktuellt, visas en snabb att ladda ner den senaste versionen av Adobe Flash. Klicka på Hämta och låta programmet Hämta. När denna är klar, dubbelklicka på den nedladdade filen och följ stegen för att slutföra installationen.

• Välj "Spelar" en gång och Adobe Flash videon börjar spelas upp på webbplatsen proxy server.