mynewspapers.net

Hur man få iTunes till bädda in albumet konst i MetadataKonstverk ingår i sång metadata för låtar köpt i iTunes, men saknas ofta för låtar som rippas från CDs. Metadata, enligt TechTerms.com, är ytterligare information om en fil som inte framgår av namnet själv. Detta kan inkludera information om låten författaren, albumnamn och ljudkvaliteten i filen. Inklusive konstverk i denna metadata ökar ljudupplevelse när du använder en mp3-spelare eller programvara som visar skivomslag. Det kan göra det lättare att visuellt söka för den låt du vill. Det är lätt i iTunes att bädda in albumet konst i metadata.

Instruktioner

• Öppna upp iTunes på datorn. Gå till menyn "Avancerat" överst i iTunes-fönstret och välj "får" album artwork. iTunes kommer att söka på Internet för bildmaterial till album för alla dina ljudfiler. Det kan finnas låtar som iTunes inte kan hitta konstverk.

• Test låtar att se om de har inbäddade teckningen är associerade med dem.. Välj en låt och dubbelklicka på den för att börja spela det. I det nedre vänstra hörnet av iTunes, bör du se ett "now playing" fönster med omslagsbilden till featured. Om fönstret inte visas, pekar Klicka på den uppåtriktade pilen för att visa fönstret album artwork och video. Om fönstret är tomt, finns inga konstverk i låtens metadata.

• Sök efter albumet konst på Internet. En Google eller Bing bildsökning är en metod för att hitta bildmaterial. Du kan också skapa egna i Photoshop eller andra bildredigeringsprogram.

• Spara bilden på skrivbordet eller någonstans du kan lätt hitta den. Du kan sedan helt enkelt dra teckningen till fönstret konstverk i iTunes, där det står "dra teckningen här." iTunes kommer sedan bädda in bilden i audio filens metadata.

• Inbäddning artwork i flera filer samtidigt, är som i fallet med ett album, en enkel process också. Välj flera ljudfiler i iTunes genom att hålla ner "CTRL"-tangenten medan du markerar spår. Du kan också välja en rad spår genom att markera det första spåret och sedan trycka på "shift"-tangenten medan du markerar sista spåret i intervallet.

• Gå till "Visa Info" i "Arkiv"-menyn eller tryck på "kommando-jag" för information om alla filer. Om iTunes frågar dig om du vill redigera information på flera titlar, Välj Ja. Dra teckningen till "konstverk" fönstret "info"-skärmen. Tänk på att förlägga en kontroll i boxas bredvid fönstret konstverk berätta iTunes du vill visa teckningen. iTunes kommer sedan bädda in teckningen i alla filer som du har valt.