mynewspapers.net

Hur man ersätta vax papper för bakplåtspapper

Hur man ersätta vax papper för bakplåtspapper


En promenad ner i förvaring av livsmedel gången av din lokala affär kan vara en förvirrande upplevelse. Det finns massor av alternativ för hem kockar att granska, från olika plastpåsar, att cling film, folier och mat-säker papper. Men om din butik är av Pergamentpapper, kan du ibland använda smörpapper för dina behov. Även vaxat papper och pergamentpapper kan se liknande, har de olika egenskaper. Det innebär smörpapper kan ersättas med pergamentpapper endast under vissa villkor.

Instruktioner

• Linje kylande rack med smörpapper i stället för bakplåtspapper, och placera cookies som redan har svalnat i några minuter på en bakplåt svalna helt på rack. Kylda bakverk kan också lagras i dekorativa burkar som har varit kantad med smörpapper och kall mat som kan förvaras i kylskåp kan också vara insvept i vaxat papper om du inte är på bakplåtspapper.

• Undvik ersätta vaxat papper för pergamentpapper när direktuppvärmning är involverad =. Bakplåtar klädda med vaxat papper kan pyra eller smälter i värmen i en ugn. Men du kan linje kakan kokkärl, bröd burkar eller muffin formar med vaxat papper eftersom papperet omfattas av degen, hindrar den från att drabbas av direkta ugn värme.

• Ersättning vaxat papper för pergamentpapper när täcker livsmedel i mikrovågsugnen att förhindra stänk, eller som en liner för längst ned i mikrovågsugnen att samla smulor och splatter. Eftersom mikrovågsugn fungerar genom omskakning vattenmolekyler och inte genom producerar direkt värme, finns ingen anledning till oro om vax beläggning smältande.

• Linje din arbetsyta med smörpapper i stället för pergament som underlättar rengöring. Detta kommer att göra det lättare att ta bort vitlök peeling, lök skinn, frosting, spillts kryddor, herrelösa choklad chips och annat kök skräp.

• Byta ut smörpapper för pergamentpapper när inslagning objekt skall frysas.