mynewspapers.net

Hur man ersätta omriktaren för en Dell Inspiron

Hur man ersätta omriktaren för en Dell Inspiron


Byta omriktaren i Dell Inspiron bärbara datorer är en process som kräver hantering av små delar. Det krävs också förmåga att byta ut de delarna i rätt ordning. Dessa instruktioner är avsedda för Dell Inspiron 9400 omriktaren, men denna process bör även fungera för andra modeller.

Instruktioner

• Separat frontramen från display locket. Bezel är plast höljet som rymmer skärmen. För att göra detta, måste du först ta bort alla åtta tätningar på framsidan. Sex av dem är röda; de andra två är gröna. Använda ett vasst föremål att Bänd var och en upp och placera dem någonstans säkert. Du bör nu se åtta små skruvar.

• Ta bort skruvarna och börja försiktigt separera display omslaget från framsidan. Det är där du kan använda ett tunt objekt för att skilja dem åt. Se till att använda något som inte är skarpa, eller du riskerar att skada skärmen.

• Lossa skruvarna som håller LCD-skärmen på plats. Det ska finnas fyra på varje sida.

• Dra LCD-skärmen framåt långsamt tills du kan se kabeln bakom den. Vara försiktig inte till jerk LCD-kabeln från moderkortet. Med skärmen vilar på tangentbordet, pressa spärrarna på sidorna av kabeln tills det bilder lös. Ta bort den andra änden av kabeln från inverter styrelsen.

• Skruva loss en skruven som säkrar inverter till metallhöljet. På botten av LCD-skärmen, koppla bort kabeln bakgrundsbelysning. Ta ut inverteraren och ersätta den med en ny genom att vända processen för att ta bort gammal en.