mynewspapers.net

Hur man ersätta och fixa spontade trä ytterväggar

Hur man ersätta och fixa spontade trä ytterväggar


Not och spont spåranslutning är ett samverkande byggmaterial som tjänar till att försköna ditt hus och skydda det från vatten och solljus. Eftersom det är direkt utsatt för elementen, är spåranslutning kan skadas med tiden. Solen kan försämras träfiber och insekter och fåglar kan borra hål i trä. Vatten kan orsaka deformering och sprickbildning. Wood cleaner tar bort solskadad trä och mindre fel i not och spont spåranslutning kan fyllas med trä kitt. Illa skadade styrelser kan behöva tas bort och ersättas.

Instruktioner

Ta bort solskadad träfiber

• Blanda upp en lösning av trä renare. Wood cleaner är allmänt säljs i koncentrerad form. Följ tillverkarens anvisningar rörande rekommenderad spädning för att ta bort solskadad träfiber.

• Blöt ner rangerbangård med vatten och tillämpa trä renare. Låt maskinen sitta på träets yta i 15-30 minuter.

• Skrubba rangerbangård med en skrubb borste. Skrubbning tar bort de skadade träfibrerna medan friska underliggande träet intakt.

• Skölj rangerbangård ordentligt med vatten.

Reparera mindre fel i trä ytterväggar

• Använd en spackel för att gälla mindre fel i trä rangerbangård exteriör trä kitt. Arbeta med putty ner i hål och sprickor, och lämna några överskott produkt över ytan och kanterna på reparation.

• Följa kitt tillverkarens anvisningar om torktiden. Mindre hål, som spika hål, behöver en eller två timmars torktid medan djupare, bredare defekter kan kräva upp till 24 timmar att helt bota.

• Sand reparation med 120-slippapper. Arbete reparation smidig och spola med ytterväggar ytan.

Ta bort och ersätta dåligt skadade spontade rangerbangård

• Skär den spontade siding styrelsen vertikalt med en mejsel och klubba om du tar bort en hel avdelning. Skär i avsnittet tas bort från den intakta del av styrelsen.

• Använd en cirkelsåg för att skära i styrelsen, eller den skadade delen av styrelsen, på längden. Justera cirkelsåg till tjockleken på rangerbangård styrelsen och skär den i halv rätt ner i mitten. Eftersom spontade rangerbangård lås tillsammans, bisecting styrelsen gör att du kan dra styrelsen gratis i två separata delar.

• Lyft split styrelsen och exponera nageln axlar med bända bar. Dra ut naglarna med en slater ripper eller skära axlarna med en bågfil blad såg. En slater ripper är en specialiserade verktyg som kan skjutas under styrelser att koppla och dra naglar ut. En bågfil såg är en tunn, tandad sågklinga monterad på ett handtag som kan användas för att skära de exponerade spik axlarna.

• Använd den bända bar för att lossa brädorna, över och under ersättare ombord. Passar ersättare ombord på plats sedan slå lossade styrelser platt igen med en hammare. Fäst den ersättare ombord med rostfria spikar. Följ de befintliga spik mönsterna för att uppnå en konsekvent finish.