mynewspapers.net

Hur man ersätta BisquickBisquick är en färdiga mjöl blandning infördes genom General Mills 1931. Det används för att skapa en mängd av söta och salta livsmedel, inklusive kex, pizzor, pannkakor, scones och muffins. Om du får slut på Bisquick, kan du enkelt kombinera några ingredienser för att förbereda en hemmagjord version. Hemgjord Bisquick mix saknar några kemiska konserveringsmedel och också sparar pengar. Använd hemgjord Bisquick suppleant i recept precis som med den färdiga versionen.

Instruktioner

• Åtgärd 5 koppar allrengöringsmedel mjöl i en stor bunke att förbereda 6 koppar Bisquick suppleant. Tillsätt 1/4 kopp bakpulver, 1 tsk salt och 2 msk socker. Använd en tråd visp att kombinera alla ingredienser och blanda väl.

• Lägg till 1 dl kallt smör eller margarin. Använd en kakmått för att smälta smöret väl med övriga torra ingredienser. Blanda tills blandningen når fram till en smulig konsistens.

• Som krävs eller förvara i en lufttät behållare i en sval, torr plats upp till 6 veckor. Kylskåp Bisquick substitut för längre lagring, upp till 4 månader.