mynewspapers.net

Hur man en inbjudan och ett RSVP kort Word

Hur man en inbjudan och ett RSVP kort Word


Tillkännage din insamling eller vigseln är ett första steg att skapa spänning för händelsen. Stil och formuleringen av din inbjudan kommer att sätta stämningen och förse gästerna med information de behöver för att förbereda för ditt evenemang. Korrekt formulerad RSVP kort är nödvändigt för dig att noggrant planera de slutliga händelse.

Instruktioner

• Skriv ditt casual fundraiser inbjudningar med en titel. En beskrivning av som intäkterna gå till skulle följa titeln med orden, "att dra av." En fullständig rubrik och stödmottagande Beskrivning kunde läsa "Vin provsmakning till förmån för Main Street biblioteket."

• Start formella fundraising inbjudningar med organisationens namn som presenterar händelsen. Exempel ordalydelsen i en formell inbjudan kan läsa "Downtown medborgerlig förening inbjuder hjärtligt dig till en svart slips Gala."

• Detalj läge, datum och tid för ditt event i dina inbjudningar. Till exempel: "Downtown Convention Center, 123 Main Street, var som helst, USA 12345. Söndag 2 mars 2008 kl" Skriv ut detaljer såsom "söndag den andra marschen, två tusen och åtta, klockan fyra på eftermiddagen" i en formell inbjudan.

• Svar från dina gäster med ett RSVP att samla information om som kommer att närvara och att skapa framtida givaren listor. Ord att inkludera på din RSVP med rader för gästerna att skriva svar är "Namn," "Adress," "City" "Stat," "Postnummer", "Telefonnummer", "Email" och "Antal behandlande."

• Be att svaren görs senast din angivna datum. Gör detta genom att säga "Vänligen svara av februari 10, 2010".

• Lista par namnen och ett uttalande som bland annat deras familj i ett bröllop som bruden och brudgummen har aviserat. Till exempel "Betty Ann Smith och Carl Edward Miller tillsammans med våra familjer begäran äran att din närvaro i vårt firande av äktenskapet."

• Inkludera föräldrarna som bruden och brudgummen i bröllop meddelade av föräldrar. Fullständiga namn bör användas, till exempel "Mr och Mrs Brian McCoy och Mr och Mrs Andrew Thomas anhålla om äran av din närvaro vid förbindelsen av deras barn Kimberly Ann McCoy att Jack Edward Thomas."

• Detalj läge, datum och tid för ditt evenemang. Till exempel: "lördag den tjugotredje April, två tusen och sju vid 2-tiden på eftermiddagen. Alla heliga katolska kyrkan, 123 Main Street, var som helst, USA."

• Skapa en separat lista med information om en mottagning card ingår i din inbjudan. Inkludera full byggnad och rumsbeskrivningarna samt receptionen gånger. Till exempel "Cuyahoga rum Sheraton Suites, 1989 Front Street, var som helst, USA. Receptionen omedelbart följande ceremoni. Middagen serveras klockan fem på eftermiddagen."

• Begära information från dina gäster i ett RSVP-kort. Fråga efter gästens "namn" om de är "kunna närvara" eller "inte kan närvara."

• Be om middag val som "Bakad kyckling" eller "Rigatoni," om tillämpligt.

• Inkluderar en tidsfrist för att ta emot svaren. Traditionellt formulerade svar kort skulle läsa "favören av ett svar begärs före den femtonde mars."