mynewspapers.net

Hur man Emboss fotoalbum

Hur man Emboss fotoalbum


Relief skapar en upphöjd, blanka eller metallisk yta på papper och andra plana ytor. Det finns flera tekniker för prägling. Professional punktskrivare använder ofta värme och tryck för att Relief med folie remsor, medan det enklast hemma att använda en värmepistol med prägling bläck och pulver. Prägling fungerar bäst på ett fotoalbum som har en plan yta utan tjock stoppning. Förnödenheter för prägling kan hittas på någon hantverk butik i avsnitten scrapbook eller stämpel.

Instruktioner

• Bestämma var du vill att din präglad design på omslaget. Använd ett album som har en plan yta utan mycket utfyllnad. Prägling fungerar bättre på papper album omslag, i stället för tyg eller läder album.

• Bläcket din stämpel med ett relieftryck stämpeldyna. Du kan använda en stämpeldyna som är färgad eller en tydlig stämpeldyna. Var noga med att täcka stämpeln i bläck för en grundlig ansökan.

• Tryck på stämpeln på albumet ordentligt, utan att smeta ut stämpel. Om du inte använder en stämpel, rita eller skriva en design direkt på albumet med ett relieftryck bläckpenna.

• Öppna prägling pulvret och häll ett tjockt lager på stämplade området, som täcker hela bläck. Arbeta snabbt så att pulvret kommer att ansluta sig till våt bläck. Prägling pulver finns i många färger och stilar.

• Lyft fotoalbumet och knacka den försiktigt för att ta bort överflödigt puder. Pulvret som har fastnat att bläcket kommer att stanna på plats.

• Anslut och slå på värmepistol. Flytta värmepistol långsamt över stämplade området, lämnar 2 inches utrymme mellan vapnet och albumet. Följ tillverkarens anvisningar när du använder värmepistol. Fortsätt att värma prägling pulvret tills det smälter och blir glansigt.

• Stäng av värmepistol och tillåter albumet svalna innan användning.