mynewspapers.net

Hur man driver en framgångsrik förändring företag

Hur man driver en framgångsrik förändring företag


För de skickliga lagning och ändring av kläder, en ändring verksamhet kan vara en billiga start-up företag som erbjuder en värdefull service till alla gemenskapens. En ändring bolaget tillhandahåller hemming service, fixar dragkedjor, derar tyger, skapar knapphål, förändrar plagget storlekar och annars förnyar gamla plagg. För att starta på vägen till en lyckad förändring verksamhet, lära så mycket som möjligt om finslipa craft trasa förändringar.

Instruktioner

• Läs mer om affärsområdet tyg-förändring genom att läsa publikationer och anmäla sig till kurser. Böcker som "The perfekt passa: The Classic Guide till att ändra mönster" ge värdefull information för den här intresserad i förändring-och skräddarsy craft. Dessutom anmäla skickligare trick av handeln för att lära sig på en modedesign och konstruktion kurs eller fortsätter-utbildning klass på ett community college.

• Säkra en plats eller utrymme för att ge ändring tjänster. Ändring operationer kan utföras från hemmet i ett extra rum eller bostadsyta. Denna verksamhet kan också utföras från ett litet hyrda utrymme i en kvartersbutik. Tänk på att gatan och mul trafik är viktigt vid valet av kommersiella lokaler.

• Köp ändring verktyg och betalningssystem utrustning. Verktyg för ändring kommer att innehålla en symaskin, kläder järn, plagget väskor och ett sortiment av standard nålar, trådar, knappar och dragkedjor. Betalningssystem utrustningen ingår en kassaapparat och en kreditkortsbetalning-system.

• Anordna arbete stationen att utföra ändringen uppgifter på ett effektivt sätt. Säkra en enkel trä arbete tabell och ett sortiment av stapelbara plastbehållare att hålla ändring verksamhet ordnad.

• Utveckla en prislista för ändring tjänster. Priserna varierar beroende på kostnader till exempel kostnader för anläggningen. Ändring priserna kommer att vara mindre om verksamheten fungerar hemifrån.

• Marknadsföra företag till lokala kunder. Förutom att hjälpa kunder med att ändra vardagliga casual och affärsmässiga plagg, överväga att ge förändringar för bröllop klädsel, högtidskläder, couture och kostymer. Överväga att samarbeta med kemtvätten, klädbutiker, enhetlig återförsäljare, brud butiker och sändningen klädbutiker. Låt professionella flyers och visitkort på lokala styrelser.