mynewspapers.net

Hur man drar Urban MangaRita urban manga som uttrycker hip hop kulturen. Att skapa urban manga kräver samma principer för regelbundna manga, med undantag för kläder och teman. Urban manga, till skillnad från traditionella manga, har streetwise tecken vars mode och miljö påverkas av hip hop kulturen snarare än Japan. Urban manga är en ny hybrid av japansk konst stil och amerikansk mode. En konstnär måste veta hur man tecknar manga figur men också hur man sätter en amerikansk twist på den. Urban manga tecken är inte de stereotypa vit eller asiatiska tecken ses i vanlig manga. Rösterna har utvidgas för att omfatta andra ras typer, från spansktalande till African American.

Instruktioner

• Rita en nöp ovala huvudet och grundläggande figur proportioner och former för att skapa traditionella manga figur. Först Rita en cirkel för att skapa en nöp oval. På botten av cirkla, rita en "v" form som representerar hakan. Använda höjden på huvudet för att bestämma figuren proportioner. Mest mänskliga figurer är runt sju och en halv huvuden högt, så Använd detta som formeln för grundläggande siffror. Mäta en huvudhöjd under huvudet, som är platsen för bröstvårtorna. En annan huvud längd nedan är platsen för naveln. En mer huvud längd nedan är basen i bäckenet. Därunder är raden knä. Den sista huvudhöjd är precis ovanför smalbenet.

• Företräda figur delar liksom revbenen och bäckenet med ovaler och lemmar med cylindrar. Lägg till muskler framför formulär. Om du vill rita muskler, måste du hänvisa till en referens om du har ritat dem nog för att skapa dem från minnet. Skildra de flesta av musklerna som skissade ut ovala former eller runda former. Börja med axlarna och lägga till deltoids, som är droppformade former som sticker ut från nyckelbenet benet och avsluta i utrymmet mellan biceps och triceps på ovansidan av armen. Framställa dem som ovaler med poäng. Lägg till bröstmusklerna under deltoids, med ovaler för att företräda dem. Använda mer ovaler för att representera ab muskler, armmuskler och benmuskler.

• Lägga till bling till din karaktär. Rita ringar och halsband på lämpliga platser. Rita en enkel linje runt figurens nacke att skapa ett halsband. Se raden så att det visas att hålla fast vid figurens halsen när den dras av gravitationen. Fodra av halsbandet bör sträcka på halsen och sträcka nedåt tätt om siffran står upprätt. Dra en länk i kedjan med en oval för den grundläggande formen. Lägga till en annan oval inuti först så att det finns nu en cirkulär länk. Göra en annan uppsättning av ovaler, men Rita dem som om länken står inför betraktaren rakt på. Rita två ovala länkar om du vill ansluta två runt varandra. Fortsätt för att dra en fullständig kedja. Rita ringar på ett liknande sätt som halsband, men använder cirklar. Gör en stor cirkel och sedan en liten en inne att skapa en ring form. Rita sedan ringen runt fingret för tecknet.

• Lägga till några bakgrundselement, som en tegelvägg, din stads manga. Rita en tegelvägg med en linjal. Dela upp utrymmet, rita tegelväggen som en rektangel och sedan dra ett "x" från hörn till hörn. Centrum av x: et är i mitten av rektangeln. Rita en linje horisontellt och vertikalt genom centrum av x: et att skapa fyra mindre rektanglar. Fortsätta rita "x" divisionerna på detta sätt tills din rektanglar blir tillräckligt små för att representera tegelstenar.