mynewspapers.net

Hur man drar tecknad människor för barn

Hur man drar tecknad människor för barn


Ritning tecknade människor kan verka svårt att börja med. Dock med hjälp av linjer och former och efter några enkla steg, kan ritning tecknade människor förenklas. Med lite övning kan du rita din egen tecknade människor med tillförsikt.

Instruktioner

• Använd en penna för att rita en enkel streckfigur. Om du vill din tecknade person vara hoppa, simma eller bara står still, rita en pinne person i den positionen. Din pinne person bör bestå av enkla, raka linjer för armar, ben och kropp då en oval eller cirkel för huvudet.

• Använd enkla former att göra upp din tecknade person. Rita dessa former över den ursprungliga stick figuren. Till exempel använda en oval form för kroppen och rektanglar för armar, ben och fötter. Hålla formerna som enkla eller komplicerade som du vill.

• Använd ett Radergummi för att gnida ut de ursprungliga raderna tills du är kvar med de nya formerna. Den siffra du kvar bör nu likna en person.

• Lägga till kläder helt enkelt dra större rektanglar över armarna och ett torg över kroppen att göra en T-shirt. Lägg till mer rektanglar över benen att skapa byxor. Kläder till din cartoon lägger kom ihåg att radera raderna som är under.

• Nu när din tecknade person har en kropp och kläder det är tid att arbeta i ansiktet. Rita små ovaler för ögonen med små cirklar inuti för eleverna. Göra en näsa ur någon form du gillar, inklusive en rektangel, cirkel eller triangel, beroende på hur du vill att din film att se. Lägg öron genom att rita en halv cirkel på varje sida av huvudet och hår genom att rita en figur på toppen sedan radera rader du har dragit över.

• Rita munnen, använda en halvmåne form med den raka linjen på toppen, Lägg sedan tänder genom att rita en linje över mitten av munnen och fler linjer till göra lilla rektangeln tänder.

• Färg i tecknat med hjälp av alla färger du vill. Rita en design på T-shirt eller lägga till roliga hår. Sedan har en gå på Rita lite mer.