mynewspapers.net

Hur man drar steg för steg Animes för barn

Hur man drar steg för steg Animes för barn


Ritning anime kan vara roligt för både vuxna och barn. Typisk anime karaktär skiljer sig avsevärt från den realistiska västerländska komisk karaktären som Stålmannen och Spiderman. Ritning anime stil har ett mycket distinkt utseende, särskilt i karaktärernas ögon och hår. Medan västra comics återges med viss grad av realism, beror anime på överdriven stylisation, vilket kan göra att lära sig att rita en utmanande process. Men genom att följa några enkla steg, kan du lära dig grunderna i anime ritning.

Instruktioner

Hur man drar steg för steg Animes för barn

• Samla din ritning utrustning. Du kommer att rita från ett ramverk av riktlinjer som anger placering av funktioner i ansiktet. Håll ett radergummi i närheten så att du kan ta bort dessa riktlinjer när du har slutfört din ritning. Denna ram ritning/radering process hjälper också du redigera din anime som du framsteg.

• Hitta exempel på olika anime bilder att fungera som referenser för dig under ritning. Undersöka de olika kroppsformer och utforska detaljer såsom ansikts struktur och funktioner. Du kan hitta resurser i biblioteket, online eller direkt från serietidningar. Bekanta dig med dessa bilder för att få ett fast grepp om anime stil,

• Konstruera en enkel streckfigur ram för din anime karaktär. Rita en cirkel form för huvudet och enkla linjer för resten av kroppen. Rita en linje ner centrum av cirkeln och sedan dra en linje längst tredje av cirkla, med en annan linje något över att en. Dessa två horisontella linjer hjälper dig placera ögonen i rätt position.

• Rita en triangel form från botten av cirkeln för att skapa en haka. Gör detta som spetsiga eller som böjda som du vill. De två horisontella linjerna markerar nu där ögonen bör gå, medan botten av kretsen kommer att fungera som en riktlinje för munnen.

• Skiss i ansiktsdrag. I motsats till västerländska tecknad ritning består anime ögon av raka linjer snarare än cirklar. Studera bilderna hänvisning till riktlinjer när du ritar ögonen mellan de två horisontella linjerna och antingen sida av den vertikala linjen. Rita munnen innanför nedre triangel, med toppen av munnen vidröra botten av kretsen. Placera näsan mellan ögonen och munnen, längs den vertikala linjen.

• Lägga till hår i din anime karaktär. Anime hår är extra stora och oftast taggiga, inredda i en rad ovanliga former och färger. Experimentera med olika frisyrer att se som bäst passar din karaktär.

• Skiss resten av kroppen. Utveckla en kropp struktur med enkla former: lång ovaler för armar och ben och mindre ovaler för händerna. Rita en rektangel för kroppen. Utveckla dessa enkla former av avrundning och svängda linjer för att passa din karaktärs position.

• Radera riktlinjerna och någon grov ritade linjer tills du är kvar med din ifyllda anime ritning.