mynewspapers.net

Hur man drar kvinnor i mode

Hur man drar kvinnor i mode


Modedesigners måste veta hur man drar den mänskliga kroppen så de kan utforma sina outfits. Du kommer att lära sig använda en grundläggande ram Rita kvinnliga mannekänger. Dessutom lära sig att använda referenser ordentligt för att få inspiration.

Instruktioner

• Hitta referens bilder av mode modeller och kvinnor i naturliga poser. Dessa referens bilder hjälper dig att rita en kvinnlig figur med noggrannhet och ge lite inspiration när du skapar dina egna kläder.

• Skissa lätt, börja med att rita en enkel stick figur i Posen som du vill ha och bryta ner den kvinnliga kroppen i grundformer. Cirklar och ovaler fungerar bra för huvuden, trianglar fungerar bra för överkroppen och torse och cylinder röret former fungerar bra för armar och ben.

• Använda referens bilder och börja bygga upp kroppsmassa din kvinnliga siffra att lägga till muskler och hud med noggrannhet. Kom ihåg att hålla din penna linjer svag och undvika för mycket raderande.

• Observera att på denna punkt, kan du fortsätta att skissa, att lägga till detaljer i ansiktet, håret och lägga till kläder, eller du kan avsluta din grundläggande figur skiss av ritning över penna linjer du vill hålla med en bra eyeliner penna och kopierings mallen så att den kan användas om och om igen.

• Kom ihåg att om du fortsätter skissen med avsikt att lägga till detaljer, du måste studera din referens bilder ytterligare för att lägga till detaljer i ansikte och hår. Du kan designa en outfit för din kvinnliga figur att bära men du kommer att behöva använda referenser för att se hur vissa objekt av kläder passa runt kroppen. Ta dig tid med detta steg som det finns många detaljer att få rätt.

• Observera att om du slutade din skiss genom att lägga till kläder, eller stoppas när den grundläggande siffran drogs, du kommer avslutad skissen av ritning över penna linjer du vill hålla ihop med en bra eyeliner penna. Vara försiktig här, eftersom du inte kan radera misstag. Låt pennan bläcket torka en stund innan radering penna att undvika kladd.

• Lägga till lite färg till din ritning om du gjorde en komplett skiss med detaljer och kläder, eller fotokopia kvinnlig figur mallen om du drog bara det. Märkpennor är det bästa sättet att lägga till färg och ser den mest professionella.