mynewspapers.net

Hur man drar höga toppar

Hur man drar höga toppar


Höga toppar är en typ av sneaker som var först populariserade av märket Converse. Dessa skor når högt ovanför ankeln, därav namnet, och är en populär sko val bland basketspelare. Lära sig att rita en skiss av en hög topp är ganska enkel och innebär ritning huvuddragen av skon och sedan lägga till detaljer. Som med alla ritningar är det lättare om du har en referens att titta på när du ritar.

Instruktioner

• Rita grundläggande konturerna av utsidan av skon. Börja rita på baksidan av skon. Dra en rak linje från botten av kalven att bilda baksidan av skon. Försiktigt kurvan linjen och rita en vågrät linje för att bilda basen i skon. När skon är så länge du vill, kurvan i slutet av raden upp och runt form tån. Fortsätta rita en rak linje som långsamt arcs uppåt för att bilda på framsidan av skon. När du ritar, Tänk på hur yttre av en sko ser ut. Har en sko att titta på medan du ritar kan du kraftigt.

• Separat tån på skon och hälen. De flesta höga toppar har ett plastmaterial som täcker häl och tå av skon. Rita en halv cirkel på mycket baksidan av skon vid hälen. Rita en annan halv cirkel på tån av skon.

• Lägg till en tjock sula som löper längs botten av skon. Lägga till lodräta linjer innanför sulan att ge det mer i detalj.

• Dra tungan av skon, att se till att det sträcker sig högre än den genomsnittliga skon eftersom det är en hög topp. Rita en linje som mössor från toppen av skon.

• Rita några grundläggande spetsar former på framsidan av skon. Du kan lägga till små nitar där varje spets ska gå.

• Skiss en liten insignier, som en stjärna, på sidan av skon.