mynewspapers.net

Hur man drar garderober i en planritning

Hur man drar garderober i en planritning


Garderober är en detalj till en grundläggande plan. Med hjälp av regelbundna rutat papper, varje graf kvadrat normalt lika med ena foten. En planerade, "penslade i" garderob, försäkrar mätningarna kommer att passa i rummet. Garderober är inbyggd i rummet ta upp uppmätta utrymme eller infällda i väggen ta upp en annan rum utrymme. Rita garderoben på planlösningen och det blir inga obehagliga överraskningar när du faktiskt bygga.

Instruktioner

• Studera din ursprungliga planlösning att avgöra var garderoben bäst passar. Mäta garderoben för djup och längd som passar det tillgängliga utrymmet. Vara medveten om fönster och dörrar i den befintliga planritning som kan vara i vägen för öppna en garderobsdörr.

• Besluta om garderoben kommer att vara helt innesluten i ett rum, eller om det finns mer utrymme till recess garderoben in i ett rum bredvid. Ofta finns det plats bredvid en panna som kan användas för en garderob eller under en trappa. Titta på de omgivande rummen på planritningen.

• Skiss en walk in closet som det kan vara ett litet sovrum. Garderoben märkning på en planritning är en längd på huggen med en linje dragen genom / / /. På en dator, markera en rad med snedstreck; Högerklicka på den och gå till "Karaktär". När "slå igenom" på en standard garderob symbol eller skriv "garderob" på utrymmet.

• Rita ett "reach i garderoben" minst 2 fot djupt för att hålla galgar. Med en penna och härskare Markera 2 rutor vinkelrätt mot den linjen visar väggen. Detta gör 24 inches på planritningen om du använder en ruta per fot. En klädstång måste vara 65 inches hög hänga långa klänningar, 55 inches för kortare klänningar och 40 inches om du planerar en dubbel spö för skjortor och byxor. Garderoben längd bestäms av utrymmet som finns i din design.

• Spåra en linje parallell till väggen fodrar längden på din önskad garderob. Markera dörren öppnas genom att ange ett dörr sätt med ett öppet utrymme eller ett brott i den linjen för väggen. Ett snedstreck går in i garderoben också noterar en dörr och inte bara en öppning. Lämna tillräckligt med utrymme för en standard storlek dörr, eller markera vad du vill för en kundanpassade dörr.

• Utforma en infälld garderob genom att rita en rak linje 2 fot eller mer från väggen linjen, in i angränsande rum. Inte bryta den parallella linjen för en öppnandet dörren som du ritar på baksidan av garderoben. Markera dörren till garderoben på rummets vägg. Mät utrymmet för dörren och placera dörren i mitten av det angivna utrymmet. Ange väggarna kring dörren och med en heldragen linje penslade mörkare än den ursprungliga vägg linjen.