mynewspapers.net

Hur man drar ett Argt ansikte

Hur man drar ett Argt ansikte


Människor har ett brett utbud av känslor men en av de mest kraftfulla har varit ilska. Ilska är en känsla som också kommer i serietidningar berättelser och illustrationer. Dessa berättelser har hjältar böjd på hämnd eller skurkar twisted av smärtan av en tidigare orättvisa. Rita ilska på det mänskliga ansiktet är en viktig teknik att lära. Detta kan göras med en relativt liten justering i hela ansiktet. Genom att följa några enkla tekniker kan du skapa och Argt ansikte att lägga till din egen växande ritning kunskap.

Instruktioner

• Rita och oval för ansiktet. Lägga till en cylinder under för en hals. Rita en lodrät linje som kör ner mitt i ansiktet inne i ansiktet. Lägga till en vågrät linje över ansiktet och mindre horisontella raden under först.

• Lägg till ögonen med ovaler på den första horisontella linjen. Lägg till ögonbrynen med två diagonala böjda linjer över ögonen. Lägg till näsan med en triangel form precis ovanför munnen. Rita öron liten rektangel formad ovaler på sidan av huvudet.

• Detaljer i ansiktet att göra tecknet visas arga. Lägga till diagonala linjer i pannan precis ovanför ögonbrynen. Skapa en fårat panna effekt med horisontella linjer över pannan. Lägga till en kvadratisk form som skjuter ut från varje sida av hakan. Lägga till elever och Iris med halvcirklar inne i ögonen.

• Lägg till en diagonal linje som kommer ner från varje sida av näsan. Lägg till den lägre kanten med en böjd linje under den horisontella mun linjen. Rita två parallella lodräta linjer under näsan och sammanfoga rader tillsammans innan de uppfyller läppen.

• Radera riktlinjerna. Bläcket hela ritningen. Låt färgen torka och noggrant radera penna rader. Lägga till skuggor med tunga drag av svart bläck under ögonbrynen, näsan, hakan och underläppen.