mynewspapers.net

Hur man drar en Tier tårta

Hur man drar en Tier tårta


Differentierad kakor, ofta är täckt av smidig fondant glasyr, är en av de mest populära festliga desserterna bland dagens mat-savvier folk. Med antalet verklighet TV-program ägnas åt fantastisk tårta design, blir hem hobby bagare mer och mer ambitiösa om att ta itu med dessa måltid-slutar Visa-proppar. Ändå är en skiktad kaka ett stort projekt som inte kan lösas blint. En bra plan är att först dra ut din design så att du vet hur mycket av varje inredning och bakning material du behöver. Här är några tips på hur man drar en tier tårta.

Instruktioner

• Bestäm hur många portioner kaka du behöver och vad form du vill att nivåerna vara. Tier kakor kan lägga till upp till många portioner, så om du tjänar mindre än 100 personer, kan du överväga en tårta med endast 2 nivåer eller 3 små, smala nivåer.

• Använd din dator för att söka efter ett wedding-cake data diagram. Välja vilken form du vill dina nivåer, och konsultera diagrammet för att avgöra hur stor en kastrull som du behöver för varje nivå.

• Rita korrekt avvägda mallar för överkant och sida för varje nivå och skissa dina designidéer. Skriv ner mätningar av pannan du ska använda för varje nivå. Använda din miniräknare, rita linjal och kompass, om det behövs, konturerna av en proportionellt mindre version sett från både överkant och sida. Upprepa detta för varje nivå så att du har en tom mall för varje. Använd en penna eller en penna för att rita i designplanen i mallarna.

• Rita en proportionell sidoutsikt över hur din tårta ska se ut när bakat. Nu använda din penna eller penna, linjal och kompass Rita sidoutsikt hur de tomma kaka nivåerna kommer att se ut när staplas. Detta är hur de flesta av den part gäst kommer att se tårtan. Med hjälp av de ursprungliga designidéer du drog i det sista steget, fyll i denna sidovy med designelement som du hade i åtanke.

• Överväga den slutliga utseendet på ditt övergripande design och gör nödvändiga ändringar i ritningen. Nu när du tittar på kakan från sidan, eftersom de flesta gästerna kommer att stöta på det, hur ser din ursprungliga design idé? Är det för trångt, eller saknas det något? Visa det för dina kunder eller mottagarna av kakan, och ber sina idéer. När du har kommit med de nödvändiga förändringarna, rita om den sidan och bästa utsikt över kakan och Använd dessa för att planera det slutliga beloppet för Fasadmaterial måste.