mynewspapers.net

Hur man drar en tecknad fågelunge

Hur man drar en tecknad fågelunge


Serieteckning kan variera mellan mycket komplicerade och enkla teckningar som kräver några grundformer. En fågelunge är en som är en av de enklaste sakerna att rita, som kan dras i några enkla steg. När du lär dig att fokusera på de grundläggande formerna av huvud och kropp, kommer du att kunna rita en mängd fågelungar bara genom att något ändra funktionerna kroppen eller ansiktet.

Instruktioner

• Rita en oval för kroppen. Fågel organ kan vara ovalt eller, om du vill att din fågelunge att ha en plumper utseende, runda.

• Rita en cirkel för huvudet. Placera detta ovan den första ovala du drog för kroppen. Gör huvudet något större än kroppen att ger fågeln en mer "baby" utseende. Gör den inte för stor, eller kommer det att se topptyngda.

• Skiss en lång triangel för svansen. Detta bör minskas genom kroppen av fågeln och breddning som den flyttas längre bort. Runda av hörnen på svansen att ge det en mer realistisk utseende av fjädrar. Vara försiktig med att göra detta för lång tid, som det ska vara proportionella med resten av fågelns kropp. Eftersom detta är en tecknad serie och inte en exakt kopia av en fågelunge, har du visst spelrum om hur lång svans är.

• Avsnitt lätt av huvudet för placering av ögon och näbb. Ögonen bör vara något lägre än i mitten av huvudet.

• Rita ögon som stora runda cirklar. Skissa en annan cirkel inom de första att lägga till eleverna. Färg dessa i. Att lägga till ögonfransar ger din fågelunge en storögda, oskyldiga utseende. Gör detta genom att skissa i korta linjer runt toppen och utsidan av ögonen.

• Rita två trianglar för spädbarn fågel näbb. Placera en triangel under den andra så att näbben är öppen. Rita en liten rundad triangel för att representera tungan i den nedre triangeln av näbben.

• Rita vingarna på kroppen av en fågelunge. Axelområdet av vingarna ska avrundas i fronten och vinkel ner längs sidan av kroppen.

• Rita i din fågelunge fötter genom att korta rader på en vinkel i form av en rektangel. På denna punkt måste du bestämma vad din fågel står på. Om det är en gren, skiss i långa rader av förgrena sig innan du sätter tårna på din fågel. Vinkla tårna av fågelunge över och runt grenen.

• Skissera fjädrar över halsen och ner på bröstkorgen på fågelunge ansluta cirkel, oval och triangel former som du startade. På denna punkt kan du radera alla rader med de grundläggande former som inte längre behövs. Fortsätt att lägga till en krusade, fjäderlätt linje längs toppen av huvudet, kanten av vingarna och längs bröstet av en fågelunge.