mynewspapers.net

Hur man drar en spilld järnväg staket

Hur man drar en spilld järnväg staket


En split rail fence är ett staket gjorda helt av trä som har delats upp i långa stolpar kallas "rails". Split rail stängsel är vanliga på gårdar och i gårdar, där de kan vara dekorativa liksom utilitaristiska i naturen. Rita en split rail fence är en enkel uppgift. Denna typ av staket kan lätt representeras av en serie av rektanglar på lämpligt sätt samman i en ritning.

Instruktioner

• Rita en lång, smal rektangel vilar på marken i ritningen. Detta är det första inlägget i split rail fence. Placera den i ena änden av staketet där du vill ha staketet att börja. Rektangeln bör vara lika lång som stängslet.

• Rita en serie av höga smala rektanglar med jämna mellanrum längs marken där du vill ha staketet inlägg för att vara. Dessa rektanglar bör vara lika i höjd och bredd i rektangeln som du skapade i steg 1.

• Rita en kort och bred rektangel som ansluter det första inlägget av staketet till det andra inlägget av staketet. Detta är början av botten klingade av staketet. Rektangeln bör vara tillräckligt bred för att det berör den första järnvägen på ena sidan, och andra järnväg på den andra.

• Upprepa steg 3 att ansluta den andra inlägget till tredje, och tredje till fjärde, och så vidare, tills alla inlägg är anslutna på detta sätt.

• Rita en rektangel som ansluter det första inlägget av staketet till det andra inlägget av staketet. Rektangeln är identiska i rektangeln som du skapade i steg 3, men det kommer att vara 2/3 av vägen upp inlägget från marken. Detta är början på toppen klingade av staketet.

• Upprepa steg 5 för att ansluta den andra inlägget till tredje, och tredje till fjärde, och så vidare, tills alla inlägg är anslutna på detta sätt.

• Skugga hela staketet lätt med din penna, sedan skugga med en hårdare, mörkare markering längst ned hälften av varje vågrät järnväg så att den övre halvan av järnväg verkar vara upplysta av dagsljus.