mynewspapers.net

Hur man drar en slottet planritning

Hur man drar en slottet planritning


Ett slott planritningen visar de specifika områdena av sammansatta tillägnad behoven hos dem som bor där. Varje segment är avgörande för säkerheten, dagliga behov och överlevnad av invånarna. En ritning av en slottet planritning kan krävas för ett skolprojekt, modell, diorama, videospel eller ens en fullstor is slottet komplexa. Ritningen visar varje våning av byggnad eller byggnader och titlar för rum eller utrymmen används av invånarna. Rita en enkel slottet plan eller en mycket detaljerade.

Instruktioner

• Bestäm mätning av ett rutnät block av papperet jämfört med faktiska fötter av slottet komponenter. Ett 1/4-tums block på papperet kan till exempel representera tre fot av slottet väggen.

• Rita en ljus skiss av den yttersta, tjocka skyddsmur för egenskapen slott. Området avgör storleken på slottet korrekt. Castle planen dras utifrån och in.

• Skiss i vallgraven område eller grunder mellan de två uppsättningarna av väggar. Använda en linjal och kompass för att rita i innervägg, utfärda utegångsförbud för, utfärda utegångsförbud för står hög, vindbrygga och runda eller rektangulära formen på varje torn på fastigheten.

• Rita området interiör bottenvåningen i slottet. Slottet består av en innergård, stallar, armory, stall, kök, förvaring av livsmedel, kapell och guard house. En trädgård och väl måste inkluderas inom fästningen eftersom de är viktiga vid en belägring. Var noga med att inkludera historiskt korrekta tillägg enligt informationen om en specifik slottet när du ritar en planritning för ett skolprojekt eller diorama.

• Mått och rita samma form för torn och separata avsnitt för de första och andra våningarna i planritningen. Castle keep blir den högsta delen av slottet med de flesta golven. Lägg i gropar, fängelsehålor och underjordiska rum.

• Visa serien av skisser att kontrollera om alla rum och öppna områden ingår. Gå över raderna av skiss med penna eller en penna för att slutföra den sista slott planritningen. Märk varje rum och sektionen för identifiering.