mynewspapers.net

Hur man drar en skattkista med Adobe

Hur man drar en skattkista med Adobe


Grafiska formgivare behöva ofta återskapa en bild för ett projekt, något som Adobe har utvecklat en svit av program att göra. När det gäller återskapa ikoner och konstverk, som en skattkista, är Adobe Illustrator det bästa valet. Illustrator är ett vektorbaserat, snarare än bildpunktsbaserad, program, och det gör en designer för att få en ren, skarp blick som är passande för denna typ av projekt. Använda en bild som en utgångspunkt, eller dra det helt för hand, kan du göra formen av en skattkista med mestadels verktyget penna.

Instruktioner

• Starta Adobe Illustrator och klicka på "File" och "Nytt." Ange en höjd och bredd och klicka på "OK".

• Klicka på verktyget penna i paletten verktyg och rita konturerna av din treasure chest kanter med en 1-pixel-linje; dra det för hand eller kopiera över konturerna av ett foto. Klicka på verktyget Direktfärgpyts i paletten verktyg och Fyll din skattkista med bruna och svarta färger från färgpaletten eller färgväljaren.

• Klicka på verktyget penna i paletten verktyg och rita konturerna av mynt inuti skattkistan och ett lås för framsidan. Klicka på verktyget Konvertera fästpunkt i paletten verktyg justera kurvor, vilket gör dem mjuka och runda. Klicka på Live Paint Bucket och välj mynt, fylla dem med en färg från paletten färger eller färgväljaren.

• Klicka på verktyget penna i paletten verktyg och rita rundade former att göra skuggor för insidan av bröstet, att göra en uppsättning för baksidan av bröstkorgen locket och en för guldmynt.

• Klicka på Live Paint Bucket och fyll uppsättningen skuggor för bröstet med en mörkare version av bröstet färg. Fyll guldmynt skuggan med en mörkare version av mynt i guld färg.

• Välj alla skuggor genom att klicka på verktyget markering i paletten verktyg och hålla ned SKIFT medan du klickar på skuggorna. Ändra genomskinligheten för skuggor genom att justera skjutreglaget Opacitet i fönstret öppenhet tills du får en skuggeffekt.