mynewspapers.net

Hur man drar en serietidning muskler

Hur man drar en serietidning muskler


Rita muskler väl är avgörande för att skapa tvingande serietidning art. Hjältar utan muskler är tråkigt och helt enkelt misslyckas att hoppa på sidan och in i vår fantasi. En värld av serietidningar är infunderas med större än livet skurkar och superhjältar och de slåss ofta använder deras intensiva fysiska krafter. Goda kunskaper om hur man drar en serietidning muskler kan avsevärt hjälpa dig att skapa bilder som kommer att hålla läsarna vänder sidan ta reda på vilken action-packade ordning är nästa.

Instruktioner

• Dra delar av kroppen i cylindrar att skapa en grundläggande ram för musklerna. Dra bålen med en stor cylinder. Skapa höfterna med en triangulär form. Lägg till övre armar och underarmar med mindre, kortare cylindrar och se till att botten av dessa cylindrar är något mindre än toppen. Göra det samme för benet cylindrarna samt men gör dessa större och längre än armarna.

• Skapa musklerna med fotboll-formade ovaler att gå till en liten punkt i varje ände. Placera axeln muskeln överst på överarmen cylindern. Se till att detta överlappar något till det övre hörnet av bålen. Lägg till biceps med en mindre oval som kommer från botten av den skuldra muskeln. Lägg 2 små ovaler, sida vid sida längst upp i underarmen cylindern att skapa underarmens muskler.

• Rita bröstmusklerna på bröstet med 2 stora fyrkantig ovaler överst på bröstet. Lägg till magmusklerna med 3 rader av 2 små sida-vid-sida cirkulär figurer nedanför pecs. Lägg till quadriceps övre benen med 2 ovaler, sida vid sida som är större och rundare vid basen och tunnare på toppen. Dessa bör se ut som avlånga teardrops.

• Lägga till muskler strimmor för att förbättra dramat ytterligare i bild med flera korta lodräta linjer nära basen av varje muskel. När du bläck din illustration, lägga till en tjock mörk linje i den nedre kanten av varje muskel att skapa djup.