mynewspapers.net

Hur man drar en räv med kläder

Hur man drar en räv med kläder


2009 animerade filmen, "The Fantastic Mr Fox," baserades på Roald Dahls barnbok med samma titel. Huvudpersonen är den sluga Mr Fox, som stjäl mat från tre bönder, och både filmen och boken funktionen rävar och andra djur bär människors kläder. Tecknen är anthropomorphised, eller ges mänskliga egenskaper, och de står upprätt i sina kläder. Du kan rita egna fox med kläder genom att skissa en egen fox illustration med en mänsklig kropp och kläder.

Instruktioner

• Skiss en fox huvud först med ritning papper och HB penna. En räv har funktioner mellan en katt och en hund. Följ den konturer eller konturerna av huvudet för att korrekt illustrera det. Använda Dal's "The Fantastic Mr Fox," som en guide för detta projekt.

• Rita åtta linjer under huvudet fox, med huvudet som en mäta guide. Börja fodra en under huvudet och lägger sedan till åtta fler rader med samma avstånd som fox huvudet. En mänsklig kropp är ungefär åtta huvuden tall. Dessa rader kan du ge din räv bra människokroppen proportioner. Du kan numrera dem också för att enkelt dra din människokroppen. Nummer ett är på halsen.

• Lägg till en mänsklig hals i huvudet fox, ungefär en fjärdedel av huvudet lång. Den andra raden ner från huvudet är bröstet, det tredje är midjan och fjärde är botten av bäckenet. Rita din människokroppen med armar med dessa märken som guide. Vapen i listrutan till en längd runt låret, som skulle vara mellan fjärde och femte raderna. Men ge din räv tassar snarare än mänskliga händer. Räv tassar liknar hund tass.

• Dra resten av benen, men ge fox fötter till din illustration. Låren är linje fem, knän är på rad sex och sju är botten av vadmuskeln. Dina fötter bör vara nakna tassar, liknar din hand tassar men större. När du har en grundläggande mänsklig kropp, kan du lägga till kläder.

• Rita konturerna av en T-shirt på bröstet av din räv. Lägg till korta ärmar och avsluta T-shirt precis under midjan mellan tre och fyra.

• Lägga till byxor där T-shirt slutar efter konturerna av din kropp. Avsluta byxa benen runt linje sju precis ovanför fötterna på din räv. Lämna din räv barfota.