mynewspapers.net

Hur man drar en pojke & flicka hand i hand

Hur man drar en pojke & flicka hand i hand


Mänskliga händer är de svåraste sakerna att göra, särskilt om händerna är hoprullade eller knöt på något sätt. Så när du försöker att dra folk hålla händer, är nyckeln att lägga ut där allt kommer att gå innan du försöker ta itu med intrikata detaljer av faktiska händerna själva. Detta sätt kan du direkt alla ditt fokus och se till att du får en polerad slutprodukt.

Instruktioner

• Glider en vass penna över en bit av ritpapper för att bilda en mycket ljus disposition av två personer som står nära varandra. Utse huvuden med cirklar och dra en linje från varje organ mot varandra.

• Fyll i någon egenskap som du vill din pojke och flicka att ha, att lämna ut några detaljer på raderna, som småningom bli armarna och hålla händer. Skissa konturerna av flickans silhuett, sedan pojkens, så att två tittar på varandra. Rita både frisyrer och synliga ansiktsdrag.

• Lägga till alla ytterligare detaljer i ritningen, inklusive deras kläder och inställningen runt dem. Börja med att rita armar som har nått för varandra, och slutar vid handleden linjen.

• Rita pojkens hela handen först. Hand bör nå nedåt och kurvan upp i en vagga position. Lägg till flickans hand nästa, noggrant, om inom pojkens vaggas hand. Använda vinklar att hjälpa position fingrarna och tummen, men hålla raderna mjuk och avslappnad så att området inte ser överarbetad.

• Använd ett Radergummi för att eliminera eventuella överlappande linjer inom händer och hela ritningen att rensa upp.