mynewspapers.net

Hur man drar en Person på en hästFörhållandet mellan människor och hästar går tillbaka till antiken. Även om det exakta datumet för häst domesticering kan vara i tvist, var det säkert flera tusen år f.Kr. Sedan dess har har människor och hästar haft ett nära samarbete. Hästar har hjälpt oss i jordbruk och i krigstid. Vi använder hästar för sällskap och njuta av ridning dem för att återknyta kontakten med naturen. Hästkapplöpning är också en spännande tävlingsidrott runt om i världen.

Instruktioner

• Studie bilder på hästar. Titta på bilder på hästar trav eller galopp i full fart. Studera bilder av ryttare på hästar. Märka rider reagerar olika beroende på hastigheten på hästen. En ryttare som lutar sig längre framåt desto snabbare hästen körs.

• Rita en vågrät rektangel representerar kroppen av din häst. Lägg till en till ena änden. Rita två korta diagonala linjer i andra änden för halsen. Rita en vertikal oval på toppen av halsen raderna. Blanda kroppen, halsen och huvudet tillsammans. Rita hår på hästens hals. Lägg till öron och mun. Rita i en näsborre och näsan. Rita ett öga på sidan av huvudet. Rita en betsel på hästens huvud ansluter till slutet av lite metall på sidan av hästens mun.

• Rita fyra vertikala rektanglar under Hästens kropp: två framtill, två i baksätet. Avbilda ett framben och ett bakre ben av samma sida extended. Rita en liten cirkel på halvvägs av andra två frambenen. Rita en liten rektangel sträcker sig bakåt från knät. Rita en annan liten cirkel i mitten av denna rektangel för hästens kotan gemensamt. Rita en annan mindre rektangel sträcker sig uppåt från denna punkt. Rita en liten fyrkant på ändarna av alla fyra ben för hovar.

• Rita en rektangel som sträcker sig upp från hästens rygg, lutas något framåt. Lägga till en mindre cirkel ovanför rektangeln. Rita nacken ansluter huvudet och bålen. Rita en mindre, tunnare rektangel sträcker sig framåt från botten av bålen. Rita en mindre cirkel för ryttarens knäleden. Rita en annan liten rektangel sportfiske bakåt för ryttarens kalv. Rita två tunna rektanglar sträcker sig ut från ryttarens överkropp. Lägga till två små cirklar på ändarna av dessa för armbågar. Rita två ytterligare rektanglar för underarmarna. Lägg till två mer små cirklar i ändarna av dessa för händerna.

• Rita fingrar på händerna ryttare. Rita tömmarna genom att ansluta betsel till ryttarens händer. Rita ryttarens näsa, mun, öron och ögon för en profil. Rita jeans och en skjorta på din rider. Rita hår på huvudet och en cowboyhatt. Rita en sadel under din ryttare. Rita stövlar och stigbyglar på foten.

• Blanda och jämna ut linjer i ritningen, radera alla oönskade sådana. Lägga till ytterligare skuggning och Detaljer för att skapa en naturlig look.