mynewspapers.net

Hur man drar en parasoll

Hur man drar en parasoll


Rita ett parasoll kan vara ett bra sätt att använda enkla former och perspektiv för att skapa en rolig bild. Om du vill ha en perfekt formad paraply eller något mer abstrakt eller karikatyr-liknande, kan några enkla steg få dig på din väg till ritning i ett roligt och färgglatt parasoll.

Instruktioner

• Bestäm vilken vinkel du vill rita ditt parasoll från. Till exempel, om ditt perspektiv är från en låg position, visas del av undersidan av paraply. Om perspektivet är från en högre position, bara visas sidan och toppen. Den här övningen kommer du att rita din parasoll som om du söker upp, så vissa delar av undersidan kommer att vara i sikte.

• Vrid dina papper som om du planerar att skriva ett brev. I ungefär mitten av sidan, lätt dra en lång, tunn oval form, som om du rita ett ägg som har varit något tillplattad. Rita en båge över formen, utvidga omkring en tum ovanför ovalen i centrum av bågen, med varje sida rörande utsidorna av ovala.

• Mycket lätt dra en lång, rak linje från toppen av din båge, utvidga ner minst två inches under den ovala formen. Runt den centrala ljus linjen, dra en mycket lång, tunn rektangelform, som kommer att bli Polen för ditt parasoll. När du har slutfört rektangeln, radera den första tunna linjen, och radera allt på rektangeln som är mellan bågen och ovalen. Om du vill din parasoll att se ut som om det är på stranden, rita en vågrät linje vid basen av paraply. Linjen har inte vara helt rakt, som sand är aldrig rak, så rita frihand med några gupp och vågor i den. Ditt paraply börjar redan att vara igenkännbar.

• I topp centrum för ditt paraply, precis ovanför bågen, rita en triangulär form om samma bredd som Polen. Denna form är att skapa kontakt, eller spets, paraply. Eftersom du tittar på paraply underifrån, ska endast en mycket liten spets synas.

• Ge ditt parasoll en mer realistisk form genom att rita en serie av böjda linjer runt din oval. På den främre (eller högsta) sidan av ovala, dra tre även valv liknar den båge du drog för att skapa toppen av ditt paraply, utom mindre. Längs den nedre kurvan av ovala, rita sex på samma sätt formade bågar. Detta kommer att lägga till perspektiv ritningen, som baksidan, som är längre bort, kommer att visa mer kurvor. En gång du har ritat bågar, radera rader av din ursprungliga ovala.

• Rita revbenen av paraply. Varje mindre arch skapar punkter där revbenen av paraply ska placeras. På framsidan av ditt paraply, rita en lätt böjd linje leder från kontakt till varje två punkt din valv skapad. För insidan av paraply, du kommer att dra linjer från varje punkt, men de kommer att sluta när du når den övre bågar, som om de försvinner inne paraply. Kan du lätt dra tillbaka revbenen ända till kontakt och sedan radera rader mellan framsidan av paraply och kontakt senare, för att se rib linjerna är böjda korrekt.

• Använd färgade pennor att skugga varje segment av ditt paraply. Undersidan av paraplyet bör vara en något mörkare nyans av den främre paneler färg, som om det är i skuggan, att göra ditt paraply visas tredimensionellt.