mynewspapers.net

Hur man drar en ölflaskaMindre klyscha och traditionellt romantisk än en vinflaska, men lika spännande som ämne för en ritning, ölflaska kan återges i en realistisk, igenkännligt sätt utan en hel del problem, material eller tid. Som de kommer i många olika former, några knäböj och uppsvällda, lite längre och mer elegant, ölflaskor kan lägga särskild karaktär och sammanhang till ritningen, som typ ensam berättar något om deras ursprung och innehåll.

Instruktioner

• Tejpa dina papper till ritbordet. Prop ritbordet säkert på ett staffli, en tabell eller knät. Placera din valda öl flaska framför dig på armlängds avstånd.

• Dra vänster konturerna av flaskan i centrum av dina papper med hjälp av en enda smidig, böjda linjen. Ölflaska bör vara smal i nacken och bör sedan slant ut till vänster och ner i en vinkel på ungefär 120 grader från buteljera hånglar (denna vinkel kan variera beroende på vilken typ av öl flaska du använder). Linjen ska gå rakt ner, parallellt med den vertikala sidan av papperet. Flaskan bör vara ca 6 inches i höjd.

• Rita en tunn oval ca 1 tum bred överst på flaskans hals. Detta är flaskan öppnas. Från höger sida av denna ovala, rita en linje som speglar det av den vänstra sidan av flaskan som du redan har ritat. Återigen, Använd en enda, flytande linje. Avsluta raden så att det är lika med föregående. Koppla nederkanten på båda linjerna med en lätt böjd linje, så att mitten av böjda linjen är lägre än den nivå som det möter de två sidorna av flaskan, som ett leende. Detta är basen i flaskan.

• Skugga rätt konturerna av flaskan med fast, korta rader det buktar runt flaskan till vänster. Mörkare längst ner till höger på flaskan, längs foten i synnerhet. Smeta ut raderna med ditt finger för att skapa en illusion av skugga.

• Rita en liten, apostrof-formade bubbla på vänster sida av flaskan, strax nedanför halsen, där flaskan flammar ut till sin bredaste punkt. Detta kommer att skapa en illusion av ljus som träffar flaskan.