mynewspapers.net

Hur man drar en Ninja Mask

Hur man drar en Ninja Mask


Ninja kläder ska avslöja nästan ingen hud på ninja, och så, därför, en ninja mask är tillverkat i flexibelt material som täcker del av ansiktet under ögonen, och del av huvudet ovanför ögonen. Ninja masker täcker hela huvudet, som ski masker. Ninja masker är relativt lätt att dra eftersom de hålla den allmänna formen på huvudet men avslöjar ingen av funktioner i ansiktet (utom ögonen).

Instruktioner

• Rita formen på huvudet som den skulle visas under masken. Huvudet är oftast formad som en upp och ner ägg--med området pekade på botten och rundade området på toppen.

• Rita en linje tvärs över mitten av huvudet, från ena sidan till den andra, böjd uppåt som en fyllig leende.

• Rita en andra rad över den första raden, böjda nedåt som en sorgsna ansikte. Varje ände av linjen kommer att beröra ändarna på den linje som du skapade i steg 2, så ihop dessa två rader kommer att göra en form som ett frö på sin sida, över hela ansiktet. Detta är öppningen av mask för ögonen.

• Skugga området av ansiktet utanför hålet för ögon--Detta omfattar området ovanför formen utsäde och under formen utsäde. Skuggade området är masken.

• Rita två ögon i centrum av formen utsäde, med ritning två punkter, en på varje sida. Näsa och mun att döljas under ninja masken--allt du kommer att se över området i näsan och munnen blir trasa.

• Färg ninja mask svart eller en mycket mörk röd. Hudton Ninja kan vara oavsett vilken hudfärg du önskar.