mynewspapers.net

Hur man drar en natten-horisonten

Hur man drar en natten-horisonten


Nighttime städernas horisonter kan renderas lätt eftersom de består helt av geometriska former. Bilder av nighttime horisonter kan vara användbar i många sammanhang, från väggmålningar till menyer, stationära gränsar till konst målningar. Om du vill återge horisonten för skojs skull eller för ett seriöst projekt, kommer inte det ta lång tid att rita en skyline som är lätt erkänd och uppskattad av tittarna.

Instruktioner

• Rita horisontlinjen mycket lätt på papperet med en 2B penna. Detta är en rak horisontell linje som visar platsen där jorden möter himlen. Detta kommer främst att täckas av byggnader när ritningen är klar.

• Rita flera lodrätt orienterad rektanglar olika höjder och bredder. Dessa rektanglar bör överlappa horisonten så att delar av dem falla under horisonten och delar falla ovan. Dessa representerar skyskrapor i staden. De mer rektanglarna drar du, mer byggnaderna finns det i din skyline.

• Dra kluster av mindre vertikalt orienterade rektanglar inom de större rektanglarna. Dessa mindre rektanglar representerar windows. Du kan rita så få eller så många av dessa rektanglar som du önskar.

• Färg på sidan längst ned på papperet upp horisonten, med svarten färgade penna. Skugga skyskraporna också, men lämna Fönstren oskuggad samma.

• Färg på himlen med hjälp av den blå färgad pennan, färg sedan över blå med svart, så att himlen är en inky blåsvart färg.

• Använd gult färgad penna färg fönstren i byggnaderna.