mynewspapers.net

Hur man drar en miniatyr Pinscher handledning

Hur man drar en miniatyr Pinscher handledning


Mindre än sina längre kusiner, italiensk Greyhound, Miniatyr Pinscher kommer från den funktionsdugliga gruppen av Hundraser. Minpins, kommer som dessa små hundar är smeknamnet i en rad svarta, bruna och röda. Mindre skräckinjagande tittar än Dobermann men liknande i färg markeringar, ger dessa 10 pund hundar ett intressant ämne för att rita praxis. Få din ritverktygen ut att lära dig hur man skissa en miniatyr Pinscher ritning för att hänga på din vägg.

Instruktioner

• Skriva ut en bild på en Minpinen. Även ett levande ämne kan vara roligt att arbeta med för en mer avancerad artist, kommer att nybörjare finna det lättare att referera ett fotografi, snarare än ett djur som ständigt ändrar positioner.

• Ställ in din arbetsplats. Placera ett staffli nära en stark källa av ljus som ett fönster eller ljusa lampa. Placera ett ark ritpapper på din ritbordet och fäst den på plats. Tape bilden av Pinscher i närheten för enkel referens.

• Rita huvudet. Chefen för Miniatyr Pinscher är triangulärt formade. Rita en horisontell, rundade-triangel form för huvudet och två upprätt triangel former för öronen. Använd en medium-grade, 2B penna för att rita konturerna av din hund.

• Beskriva kroppen av den Pinscher med ditt fotografi som en guide. Titta på positionen för din hund. Renrasig Minpins har tjock organ som sitter ovanpå tunna ben. Skiss allmänna formen på kroppen och benen.

• Rita detaljer i nosen, ögon, svans och tassar. Dessa hundar har ofta kort dockade svans med beskurna öron. Följ exemplet i ditt fotografi för bästa realismen i ritningen.

• Markera de områden där skuggorna falla på hunden. Använd en hård-grade penna som en F-klass till lätt skissartad var skuggade områden är på din sammansättning. Observera där ljuset lyser den ljusaste på hunden.

• Skapa päls. Använd svart-brun-röda pennor för att skapa markeringar av din Miniatyr Pinscher. Rita med kort nära parallellt markerar, även känd som kläckning för att simulera en illusion av päls. Använd tunga slag för att ange skuggor och mörk päls och lätta linjer att ange höjdpunkterna på hunden.