mynewspapers.net

Hur man drar en massa blommor

Hur man drar en massa blommor


Rita blommor är något som varje konstnär bör veta hur man gör. Med hundratusentals blomma arter att välja mellan, skapa en bukett med blommor av varierande former och storlekar. En av de bästa sätten att komma igång är genom att ha en uppfattning om vilka typer av blommor som du kommer att dra. Sök webbplatser, konsultera botanik böcker eller ta bilder av din egen bakgård att hitta blommor som kommer att göra en vacker bukett. När du har hittat din inspiration, blanda dem alla tillsammans för att rita en vacker blomma gäng.

Instruktioner

• Rita liten, ljus cirklar över sidan som representerar där varje blomma huvudet kommer att sitta. Göra varje cirkel ungefär storleken på blomma huvudet för att få en uppfattning om hur man "ordna" din bukett. Genom att ange stam och sedan rita en prick i centrum och under arrangemanget som representerar där stjälkar möts.

• Börja Rita från vänster till höger om du är högerhänt och höger till vänster om du är vänsterhänt. Rita centrum av första blomma huvudet och sedan arbeta dig mot kronbladen. Använd dina fotografiska referenser för att rita varje blomma huvudet exakt, att notera ställning kronblad, ståndare, pistiller och andra blomma delar.

• Flytta till varje blomma huvudet tills alla av blomman cheferna har slutförts. Placera en papper skrot över höger sida av ritningen om du är högerhänt och vänster sida av den ritning om du är vänsterhänt. Detta kommer att skydda penna linjer från smetar när du börjar skuggning.

• Lätt skugga varje blomma huvudet att matcha upp med positionering av ljuskällan, med handen ritade på papper skrot att skydda konturerna. Mörkare nyanser på områdena som inte står inför ljuskällan, medan delarna av blommorna som direkt möter ljuskällan blir lättare.

• Dra en dubbel linje från varje blomma huvudet till den centrala pricken, att göra stjälkar som tjocka eller tunna som önskas. Skugga sidorna av varje stam med penna mörkare i kanterna och lättare mot centrum. Detta kommer att ge stjälkarna ett cylindriskt utseende.