mynewspapers.net

Hur man drar en liten flicka som be

Hur man drar en liten flicka som be


En liten flicka be är inte ett lätt föremål draw. Det hjälper, därför veta en ritning teknik för att ansöka om för att få dig igång bäst teknik att prova är ritrutnätet. Detta vägledande stöd bidrar till att bryta ner ett foto av ditt ämne i små lätthanterliga sektioner, så att du kan kopiera vad du ser lättare.

Instruktioner

• Ta ett fotografi av din dotter be eller söka tillstånd att ta ett fotografi av en annan liten flicka du vet. Använda en bild du redan tillgängliga, alternativt. Arbeta från ett fotografi så att du kan ta din tid genomföra din ritning. Bli inte frestad att dra en levande föremål för en liten flicka att be, som hon inte kommer att sitta stilla länge nog för dig att dra henne.

• Fotokopia fotografiet att förstora den till A4 storlek. Förstora bilden med din foto tänkbar program om du har tagit bilden digitalt, och sedan skriva ut den.

• Gör en transparent rutnät som hjälper dig att kopiera från fotografiet. Använda en transparent plastfolie i samma storlek som din fotografi. Dra en rad raka horisontella linjer över arket öppet med hjälp av en linjal och fina svart tuschpenna, en tum ifrån varandra. Rita en serie vertikala linjer över arket mäter en tum mellan raderna att producera en 1-tums kvadrerade rutnät.

• Rita en annan rutnät på din A4 eller A3 ark ritpapper lätt med blyerts. Rita samma antal rutor på ditt papper som på din transparent rutnät. (Dubbla storleken på rutorna om använder A3 papper.)

• Placera din transparent rutnät över ditt fotografi av din lilla flicka be. Klipp i rutnätet på fotografiet med två Gem (en på toppen och den andra längst ner) för att hålla insyn på plats.

• Beakta vad du ser i en ruta i rutnätet. Kopiera vad du ser genom transparent nätet och börja Rita.

• Skiss grov skiss formen på den lilla flickan be först som flickans böjt eller tog upp huvudet, händerna bedjande och sin överkropp ses i en knästående ställning, om tillämpligt.

• Fyll i ansikts Detaljer för att levandegöra den lilla flickan. Använd rutnätet för att placera hennes egenskaper. Försök precisera exakt position för vissa aspekter av hennes egenskaper och i huvudsak anslutning av prickar. Till exempel placera en prick på vardera sidan av hennes öga i kvadrat att beteckna öga bredd och ögonhöjd. Placera två mer prickar i centrum för ögat att representera öga djup. Skissa en grov öga form inom ramarna för dessa fyra punkter.

• Slutföra din teckning genom att fylla i kläder detaljer och lägga till bakgrunden ser du i fotografi i varje kvadrat med din rutnät. Radera linjerna på ritningen med ett suddgummi.

• Införliva skuggning i ritningen. Använda ett utbud av grafit pennor för skissa, så att du kan arbeta från mörkt till ljusare penna nyanser. Titta på din bild, och börja skuggning i mörkaste områden med dina mörkaste penna bly. Kontrast mellan ljusa och mörka toner att bygga upp din ritning att titta mer tredimensionella, och skapa en realistisk återgivning.