mynewspapers.net

Hur man drar en kolgruva

Hur man drar en kolgruva


Rita en kolgruva är en övning i figur ritning och betyder måste du veta hur man drar rätt proportioner av den mänskliga kroppen. Detta är viktigt även om personen omfattas av löst sittande kläder. Det mänskliga ögat är mycket bra på märker ens den minsta inkonsekvensen när Observera mänsklig form. Det kan vara att armar eller ben är för lång, eller händerna för stor. Varje person är något annorlunda, naturligtvis, men de viktigaste proportionerna håller du sant i de flesta fall.

Instruktioner

• Samla några bilder av en kolgruva i olika positioner, som står i en dörröppning efter att komma hem från en lång SKIFT i gruvorna, t.ex. Hitta en bild som visar detta så nära som möjligt. Använd flera bilder för att välja komponenter om det behövs, så att du har en referens för varje objekt du ritar.

• Rita konturerna av dörrkarmen och trä trim runt kanten. Inte i detalj för mycket på denna punkt men fokus bara på konturerna. Rita lätt så du kan enkelt radera eventuella misstag. Markera en plats för att ange toppen av gruvarbetare huvud. Försök till en höjd som är lätt delbar med en faktor sju. Image kroppen i sektioner som du ritar den, total höjd att vara sju sektioner.

• Rita huvudet som den övre delen. Rita i nacken under och sluttar utåt till axlarna. Axlarna bör vara så bred som tre huvud bredder, så se till att du har rätt bredd för huvudet. Kroppen är två avsnitt lång från hakan till höften. Dra armarna på sidorna av kroppen.

• Dra fingertopparna nivån med insidan-höjden av benen. Rita benen tre sektioner hög på insidan och upp till höften på utsidan. Dra bara en grov skiss för proportionerna som det faller i löst sittande kläder. Avsluta den allmänna dispositionen och börja detalj i coalminer kläder. Rita veck linjer och veck i kläder, knappar, fickor och stövlar i botten.

• Rita hjälmen på toppen av huvudet, inklusive ljuset på framsidan. Rita en liten lampa i centrum av ljuset. Detalj i ansiktet, delvis täckt av hjälmen. Rita näsan under brädden av hjälmen och munnen. Rita konturlinjer för kinderna och hakan. Rita en matlåda i ena handen att lägga realism

• Skugga den mörka kläder men hålla vissa områden ljus att representera höjdpunkter. Skuggar de områden som drabbas från ljuset mörkare. Använd en stenget för att blanda dessa mörka områden i ljusare. Skapa definierade linjer för att separera kläder från utsatta områden som ansikte, hals och händer.

• Rita den öppna dörren på ena sidan och detalj i handtaget. Skugga dörren annorlunda än väggarna att skilja den något. Detalj väggarna på vardera sidan av dörren med en tapet mönster eller lämna dem vita. Använd pennan för att skugga väggar och blandas med stenget. Skugga dem så de får mörkare mot kanterna av papperet. Rita några skuggor på golvet eller väggarna.

• Skugga ansikte, hals och händer för att Visa kol rester och smuts från en lång SKIFT i gruvan. Rensa upp eventuella överskott kladdar med ett suddgummi att slutföra ritningen.