mynewspapers.net

Hur man drar en kardinal steg för stegDu kan rita en kardinal med nio enkel och lätt att följa steg, även om du har aldrig ritat en fågel någonsin innan. Det finns en stor fördel i att lära sig att rita detta sätt. Du lär dig en annan mycket viktig färdighet tillsammans med Rita en fågel, som är hur att bryta ned objektet som du vill dra in i de enklaste linjer och geometriska figurer. När du ritar en kardinal, uppmärksamhet på detaljer som skiljer denna fågel från andra så det är lätt identifierbara i ritningen.

Instruktioner

• Rita en gren diagonalt över arket ritning. Start från en liten nedan övre vänstra hörnet och sluta något under det nedre högra hörnet. Filialen ska luta nedåt från vänster till höger i en vinkel på ca 45 grader. Rita en tunnare utlöpare i rät vinkel från mitten av denna gren. Kurvan raderna lite för att göra det ser ut som en tunn kvist. Detta är kvisten då din kardinal är uppflugen.

• Rita en triangel för huvudet, med basen nedåt och spets pekade uppåt. Kardinalen har en tofs av fjädrar pekande uppåt ovanpå huvudet. Dra ett par drag på den övre sidan av triangeln som ska se ut fjädrar. Dela upp basen i tre lika stora delar med hjälp av två prickar--punkt A och punkt B. mäta avståndet mellan punkt A och B och notera det. .

• Ritar ögonen som två små cirklar, exakt där dot A och punkt B är belägna. Färg dem mörka svarta och lägga till lite skugga på toppen för att ge ögonen ett tredimensionellt utseende.

• Rita näbben. Punkt A och punkt B utgör basen i den triangel som kommer att göra i näbben. Hitta mitten av raden och markera det som pricken C. Ta mätning av avståndet mellan punkt A och punkt B och drar en rak linje nedåt som matchar det mätningen. Göra en annan punkt i slutet av denna linje, som kommer att dot D. Join dot A med D, och gå med D med B att göra en triangel. Kurvan i näbben mycket lite mot spetsen. Under näbben på linjen att gå med punkt A och B lagt två små avlånga prickar på vardera sidan av dot C--detta är kardinalen näsborrar.

• Rita kroppen av kardinalen. Från basen av huvudet triangeln, rita en cirkel som är ungefär en och halv gånger större än huvudet. Lägg till fjäderlätt stroke till cirkla kontur och över inne i att det ser ut mjuk fjäderdräkt. Cirkeln ska vidröra den stora grenen. Liten kvist du drog bör gå över den nedre delen av kroppen cirkeln.

• Rita kardinalen svans. Rita en lång rektangel nedåt från kroppen cirkla av kardinal. Längden på svansen bör vara ungefär samma storlek som kroppen cirkeln. I slutet av svansen bör vara liten bredare än basen. Runt slutet av svansen och lägga till långsträckta linjer längs dess längd se gillar stjärtfjädrarna.

• Rita benen av kardinal som sex mycket nära parallella linjer rätt där svansen börjar vid basen av kroppen cirkeln. Detta är kardinalen tre toes bifogas kvist.

• Rita detaljer som är specifika för kardinal. Gå ögon och sakta skugga delen mellan ögonen och runt näbben. Rita en halvcirkel under näbben och fyll den med fyllning. Storleken på halvcirkel bör handla om storleken på näbben.

• Färg kardinal mörkt röda och göra de skuggade delarna runt sin näbb och ögonen svart.