mynewspapers.net

Hur man drar en julgran

Hur man drar en julgran


Rita en julgran är roligt och enkelt att göra. Att veta hur man drar en kan fungera som en familjeaktivitet, ett sätt att dekorera hemgjorda julkort under julhelgen eller bara något att göra på din fritid. Christmas tree design är i huvudsak geometriska former som ges detaljer och dekoration när du har skissat dispositionen, så det är enkelt för konstnärer i alla åldrar att dra den perfekta granen.

Instruktioner

Instruktioner

• Högst upp i kalkylbladet, Använd en penna för att skissa en upp och ner konform med en böjd botten. Alternativt kan du rita en upp och ner "V" och täcker öppningen av det genom att rita en zig zag linje från punkt till punkt. Det spelar ingen roll om det inte är perfekt eftersom det är bara en kontur som kommer att fastställas senare.

• Lägga till tre fler kottar under första konen. Var och en har att ansluta något överlastad till sista och alla har till vara något större än konen följer. Syftet är att få hela bunten av kottar att likna en volang-edged triangel.

• Rita trädstammen längst ner i din kottar. Det kan vara en enkel anslutna låda eller två rader avslutande från centrum av den sista konen som är kopplade till varandra genom en tredje böjd linje.

• Lägg till en horisontell linje vid basen för en julgran filt. Beroende på ditt träd visning perspektiv, kan du behöva rita en ovular cirkel vid basen istället som representerar en vy från en något högre vinkel.

• Lägg till zig zag rader efter baslinjen av din kottar om du inte redan gjort det.

• Skiss din krans, band och grannlåt. Garland eller band radbryts runt trädet i en stegrande mode. Start från toppen, rita en orm-liknande objekt går över var och en av dina kottar i 25 graders vinkel. Runda av kanterna på dina objekt för att göra dem verkar vara försvinner runt baksidan av trädet.

• Skapa grannlåt genom att rita cirklar jämnt spridda över ditt träd och sedan lägga till en rektangel ansluten till toppen av varje cirkel att representera den bifogade filen. Försök inte att vara identiska med den bifogade filen genom att placera den direkt på toppen av cirklar. Ritning rektanglarna fäst något till vänster eller höger om cirklar kommer att skapa en realistisk utseende av de grannlåt sneda i många riktningar.

• Rita en stjärna på toppen av trädet. Det enklaste sättet att göra detta är att skissa en triangel på toppen och en upp och ner triangel skär det.

• Definiera dispositionen avslutade med en svart penna eller filtpenna. Använd ett suddgummi att gnida ut någon skiss markerar att du med bara fet yta.

• Har valt ett färgschema och färg ritningen med krita, färga penna, kände spets penna eller paint. Kom ihåg att trädet, garland och grannlåt måste vara olika färger så att de sticker ut.