mynewspapers.net

Hur man drar en grotta kvinna

Hur man drar en grotta kvinna


Cave män och kvinna vanligtvis liknar dagens människor i deras ansiktsdrag och kroppen. Dessa tecken ofta sport ojämna, djur-print tunikor och bära sitt hår i en rörig, vilda stil. Rita en grotta kvinna är oftast inte svårare än att dra en person i dag, men kräver lite kreativitet. Det finns mycket du kan göra när det gäller att skapa din grotta kvinnans klädsel och miljö. Du kanske också vill para ihop henne med en grotta man eller flera andra personer att dra en hel grotta familjen eller gemenskapen.

Instruktioner

• Rita en ovala huvudet. Med hjälp av en ljus penna, dissekera huvudet med både vågräta och lodräta linjer dela in det i lika halvor. Rita cave kvinnans ögon på vardera sidan om dessa linjer skärningspunkten. Lägga till näsan genom att rita en platt linje halvvägs mellan centrum och undersidan av huvudet och dra längst ned i en halvcirkel framför näsan att bilda munnen.

• Lägg en hals direkt under huvudet, och från denna hals, expandera ut till axlar och sedan armar. I din tidiga utarbetandet fasen, bör armarna bestå av två långa, tunna rektanglar av lika längder. För händer, skissa en oval form med fyra fingrar och en tumme.

• Skapa en torso genom att rita en timglasform under axlarna. Lägg till långa rektangulära ben med ovala fötter.

• Rita cave kvinnans outfit över dispositionen skissat av hennes kropp. Använda taggiga linjer för att skapa en rustik, primitiva skift klänning, och lägga till ett mönster genom att lägga till rundade fläckar.

• Fylla i och slutföra cave kvinnans armar, ben, händer, fötter och ansikte, antingen med en penna eller med färger.

• Lägg till vilda hår. Rita en hårfäste strax under toppen av huvudet och förlänga nedre kant av hårfästet ned, nästan till axlarna.