mynewspapers.net

Hur man drar en galen varg

Hur man drar en galen varg


En galen varg frammanar bilder av varulvar och morrande tänder. När hotade eller förbereder sig för att attackera, ändrar ansiktet av en varg helt. Musklerna i ansiktet kontrakt, och överläppen lyfter för att klart Visa en rad med vassa tänder. Piercing ögon, kombinerat med den morrande, är ett tydligt tecken på att detta djur inte skojar runt. En teckning av en varg i detta tillstånd kan vara djup, om inte rent ut sagt skrämmande. Det kommer säkert vara en ritning som fångar uppmärksamhet.

Instruktioner

• Bestäm hur du vill att komponera dra av en galen varg. Gör en ritning av huvudet om du vill fokusera på de "galna" aspekten. Samla tillräckligt detaljerade bilder av en morrande varg att hjälpa dig genom denna process. Besluta om en bild som visar funktionerna morrande tydligt, i en sida på huvudet, till exempel. Använda detta som den huvudsakliga referenskällan för din ritning.

• Rita en rektangel för att ange den viktigaste delen av huvudet. Rita en annan rektangel ungefär tre fjärdedelar av den storlek och plats det bredvid näven en linje med kardemumman. Använd det här området för att dra i munnen av wolfen. Placera den på vänster sida om vargen vänd åt vänster. Dra en böjd, sluttande linje från övre vänstra hörnet av den första rektangeln till det övre vänstra hörnet av mindre rektangeln att ersätta den raka linjen längs överkanten. Använd denna kontur som konturerna av toppen av vargens nos, kör från pannan till spetsen av näsan.

• Dra gränsen för ögat genom att rita det längst upp mot framsidan och sedan svängda det upp som en fisk krok att ange pannan. Rita i näsan. Beskriva den morrande mun runt området visar tänderna. Hålla denna rad ganska platt längs botten och överläppen kröp längs toppen att avslöja tänderna. Rita på baksidan av munnen så långt där ögat börjar ovanför den. Rita tänderna noggrant i det utrymme som du skapade för munnen.

• Detalj tänderna så att de ser realistiska. Dra dem i sammanbitna stånd. Dra ca 18 tänder längs toppen, överlappande den nedre raden. Göra några av framtänderna längre att ge vargen ett mer skräckinjagande utseende. Rita i detalj längs den övre delen av munnen att indikera de stressade ansiktsdrag. Se referensavbildningen Rita munområdet, särskilt tänderna, eftersom de kräver mest detalj. Radera dina riktlinjer som du fina tune konturerna.

• Fortsätta att lägga till mer i detalj som örat lutas tillbaka för att Visa aggression och pälsen ovanför och nedanför örat och halsen. Detalj i ögonen, lämnar en liten vit fläck för att indikera ett ljussken. Fortsätta med innerörat håret, fårat panna och ansikte muskler avtalsslutande runt tänderna.

• Förfina dina rader tills vargen ser verklig och skräckinjagande.