mynewspapers.net

Hur man drar en färdplan med tidslinjer

Hur man drar en färdplan med tidslinjer


När dra fram en färdplan för en resa, skulle det vara praktiskt om du visste exakt hur lång tid det skulle ta för att ta sig från punkt A till punkt B. Många kartor har en nyckel att förklara att en tum är lika med en viss mängd miles, men nu finns programvara där du kan få det exakta avståndet mellan två platser på kartan. Med denna information och några enkla matematiska, kan du enkelt planera in tidslinjen av en resa.

Instruktioner

• Logga in på Google Maps och välj "Skapa en ny karta".

• Välj linjeverktyget och välj alternativet "Rita en linje längs vägar." Klicka på din startpunkt och sedan din målpunkt. Google Maps kommer att automatiskt Rita en linje längs vägarna.

• Klicka på din destinationspunkt se exakt hur många miles din resa kommer vara. På datorns kalkylator, dividera den siffran med genomsnittliga hastighetsgränsen på amerikanska motorvägar och vägar. Till exempel enligt Insurance Institute for Highway Safety är din bästa insats att anta att den genomsnittliga hastighetsbegränsningen för amerikanska motorvägar kommer att vara runt 70 MPH. De svar du får från din beräkning blir antalet timmar det tar för att ta sig från punkt A till punkt B.

• Dela antalet timmar för hela resan av 24. Detta nya nummer är lika med hur många dagar resan kommer att ta. Du kan behöva justera din tidslinje lite längre beroende på vart du ska och där du planerar att stanna upp och äta, sova eller gå på toaletten. Om så är fallet, då verktyget markör på Google Maps för att markera där du kommer att stoppa. Beräkna avstånd och upprepar formeln för att få exakt hur lång tid det tar för att komma till varje enskild stopp från den föregående.

• Skriva ut färdplanen du gjort på Google. Bredvid markörerna skriva hur lång tid det tar för att komma till varje stopp från den föregående. Också skriva ner hur länge du planerar att stanna vid varje hållplats. Planera din resa därefter.