mynewspapers.net

Hur man drar en Emo flicka ängel

Hur man drar en Emo flicka ängel


Emo tecken är animerade figurer som skildrar unga människor. Rita en Emo tjej utförs med en bild av känsla och attityd. De flesta Emo tecken Visa pojkar och flickor i uppväxtåren. Typiska ansiktsuttryck och kroppsspråk uttryck uppvisar osäkerhet, ångest och sårbarhet. Standard Emo egenskaper införliva tunna kroppstyper med vilda hår och snygga kläder. Att din Emo flicka ängel vingar infogar ett estetiskt lyft av färg och kvinnlighet.

Instruktioner

• Rita konturerna av din Emo flickans kropp. Spåra en medelstora cirkel för huvudet och en tunn linje för halsen. Rita tre fjärdedelar av midsection dispositionen--spåra axlarna, hennes högra sidan av hennes kropp och undersidan. Form av midsection dispositionen bör likna en riddarens sköld. Anslut inte den nedersta raden av till höger på undersidan--som detta kommer att användas för att spåra höger arm i senare steg. Lägg till tunna ben och fötter.

• Skiss två korta vågräta linjer över centrum av ansiktet--nära Emo flickans vänstra sidan. Lägga till en kort vertikal linje kör ner mellan de två horisontella linjerna. Dessa rader kommer att fungera som centrala punkter för att skapa ditt ansikte.

• Lägg till en lurvig frisyr i ytterkanten av huvudet. Drapera en disposition av shaggy Frans över hennes panna.

• Rita i djupa, runda Emo flicka ögon mellan de två horisontella linjerna i ansiktet--en till varje sida av den vertikala linjen. Skissa en T-shirt disposition över axlarna och midsection. Lägg till en smiley eller ett hjärta på centre som en T-shirt design.

• Spåra skinny bell botten byxor runt benen. Lägg till swift, ojämna linjer i botten av T-shirt och längs byxorna att ange tyg rynkor.

• Lägg till en liten knapp för hennes näsa på den vertikala linjen--mellan de två horisontella linjerna i ansiktet. Spåra en liten grimas på nedre horisontella raden att slutföra ansiktet.

• Rita sneaker skosnören och ansluta hennes högra arm till en byxor ficka--så du inte behöver Visa handen. Lägg till nyans i byxorna--en dragkedja eller tyg mönster, till exempel.

• Utöka en stor vinge från utanför henne tillbaka. Lägga till en partiell vinge något över första vingen att ge intryck av att denna andra flygeln sitter bakom den. Ge wing ojämna kanter eller en befjädrad titt--beroende på humör du vill visa din Emo tjej. Komplett ritningen av skuggning henne med fetstil och kontrasterande färger att göra bild pop.