mynewspapers.net

Hur man drar en E36

Hur man drar en E36


Den tredje generationen av BMW 3-serien startade 1990 och varade fram till årsmodell 2000. Dessa modeller är klassificerade med E36 namnskylten. Dessa bilar kom i olika storlekar med olika motor förskjutningar. Liknar utformningen av dess större line-up motsvarigheter, E36 med rundade kanter som gav sig själv smeknamnet "dolphin form". Om du vill rita en E36, använda en modell som en referens för att hjälpa dig att återskapa denna bil så realistiskt som möjligt.

Instruktioner

• Bläddra igenom en samling av E36 fotografier och välj den bil som bäst passar den bild du har i åtanke för ritningen. Ta del av placerade vinkeln på bilen, som du kommer att helt återskapa denna bild.

• Skiss ut dispositionen till E36 exakt som den avbildas i fotografiet. Använd ljus blyertsmarkeringarna att definiera den bil disposition, med beaktande av varje rad och dess kropp proportioner.

• Studera fotografi av hänvisningen BMW och märker de individuella mönster av varje del, såsom främre galler, strålkastare, hjul, fendrar, sidan speglar och dörrar. Skissa på dessa detaljer tills du är nöjd med proportionerna av varje funktion i kroppen.

• Lägga till större detalj i alla organ har av BMW E36 som du just har skisserat. Var och en av dessa delar noggrant studera, se till att du ritar de enskilda delarna till bästa förmåga. Håller med ljus blyertsmarkeringarna så att du kan enkelt radera alla oregelbundna rader från papperet.

• Spåra konturerna och alla detaljer av E36 med bläckpenna. Röra sig långsamt över varje avsedda penna linjer, se till att du inte gör några misstag genom detta avsnitt. Låt bläck på papperet torrt i ca 10 minuter, sedan radera alla återstående blyertsmarkeringarna från sidan.

• Skugga fordonet så att det skapar realistiska och tredimensionella effekter till E36 ritningen. Använd bilden av BMW som en referens på områden som kan behöva vara skuggad, såsom nedan sidospeglar, undersidan av fordonet och toppen av hjulhusen. Använda pennan eller penna, eftersom var och en ger olika effekter för denna teknik.