mynewspapers.net

Hur man drar en drake steg för steg

Hur man drar en drake steg för steg


Ritningen kan vara en givande hobby. Lära sig grunderna i linje, perspektiv och form kan komma igång på din ritning förmågor, men när du är redo att dra mer komplexa objekt, är det ofta bra att ha en steg för steg-guide. Rita en drake är ett sådant projekt. Om du har aldrig försökt Rita en drake innan, kan uppgiften göras enklare genom att ha någon gå igenom stegen för att skapa din egen fantastiska odjuret.

Instruktioner

• Rita två ovaler med tändare-skuggade HB penna. Rita en i positionen var drakens axlar kommer att placeras och den andra där bakkvartsparterna kommer att placeras. Ovalen för bakkvartsparterna ska vändas på sin sida så det ligger horisontellt, och det borde vara nästan rund. Ovalen för axlarna bör dras vertikalt men lutar i en vinkel i samma riktning som var huvudet kommer att placeras.

• Anslut de två ovalerna med två linjer. En kommer kurvan från toppen av axeln till toppen av bakdelen, och den andra från botten av axel oval swooping för att ansluta på undersidan av bakkvartsparten ovala närmast den första ovalen.

• Rita en mindre, mer pyramidal oval i läge av drakens huvud. Det bör vara brett på toppen av huvudet och tunnare längst ner, med trubbiga eller något uppsvällda ände. Koppla denna form till kroppen med två linjer, en som kommer från toppen och en från botten av den övre delen av huvudet, ner till den axel ovalen.

• Förlänga linjer från sidorna av axel och bakdelen ovalerna nedåt att skapa de främre benen. Benen bör vara full överst och avsmalnande i botten. På botten av benen, förlänga raderna vågrätt så att dra fötterna, lägga till halvmåne-formad claws om du föredrar.

•Ställa börja rita på baksidan av benen, som kommer att ses endast delvis, genom att rita samma former beskrivs i steg 4, men Rita dem något kortare än den främre uppsättningen ben och radera alla linjer som korsar frambenen.

• Rita två linjer för svanen, början på toppen och botten av bakkvartsparten ovala och sträcker sig dem som du föredrar, avsmalnande till en punkt i slutet av svansen.

• Spår över linjerna med en mörkare B eller 2B penna, beskriver formen på draken. Spåra inte hela ovalerna. På huvudet, inte spåra avsnittet i den ovala som korsar halsen, även om du kan sträcka sig en bit in i nacken att synliggöra käken. På axlar och bakkvartsparter, endast spåra portion av den ovala som visar topparna på benen när de ansluter till kroppen, inte där ovalen korsar benet.

• Radera alla rader inte spåras över, med en gummi- eller knådas radergummi.

• Fyll i detaljer på drakens näsborrar (en C-formad märket på slutet av näsan), ögon, spikar eller horn och nagelband runt klorna på fötterna. Ögonen bör likna katt ögon, med en slittade elev och stora iris.

• Lägg till sista detalj av skalor, en scalloped mönster av anslutna U, över majoriteten av drakens kropp. Skalorna bör följa raderna av kroppen, inte reser vinkelrätt. Fade skalor bort som du få nära huvudet genom att byta från en B eller 2B penna tillbaka till ljusare HB penna.