mynewspapers.net

Hur man drar en drake för nybörjareDrakar har normalt vissa funktioner som ett spetsigt huvud, vingar och en svans. men eftersom det är en fantasy varelse, finns det många variationer i fråga om detaljer. Du kan kopiera skisser av drakar, Följ handledning instruktioner på Internet, eller vara kreativa och utveckla din egen idé om vad en drake ska se ut. Om du är nybörjare, kan du rita en drake fem relativt enkla steg med hjälp av en penna och ett papper.

Instruktioner

• Rita en disposition av huvudet formen och kroppsformen från en sida. Huvudet dispositionen bör nämnas och det bör ha en lång hals. Kroppen själv bör vara lång. Hind benet ska vara större än det främre benet. Mark där vingen ska börja och sluta och gör det står i proportion till kroppen. Vingen ska börja precis bakom framben på drakens axel. Lägg till en bakom hind benet. Detta är bara en grov skiss.

• Ändra alla områden av drakens disposition som verkar oproportionerlig med hjälp av ett suddgummi. Om huvudet verkar för liten för kroppen, till exempel, kan du dra ett större huvud och sedan radera mindre konturerna av huvudet. Du kan ändra formen på svansen. Svansen kan du göra så att det faller rakt bakom draken eller du kan skissa det så att det lockar runt framför draken.

• Lägga till detaljer som ett öga på drakens huvud. Ögat ska vara en lång skåra med ett öga. Rita en näsborre nära framsidan av huvudet. Skissa en linje från framsidan av drakens ansikte till en punkt under drakens öga. Du kan göra svansen komma till en punkt. Lägg till tre "tårna" på drakens främre och bakre fot och rita klor på varje tå. Rita behornade finlike ryggar på drakens huvud.

• Skiss mer finare detaljer på din drake som triangelformade tänder på raden mun. Lägg till mer finlike ryggar går ner draken från hans huvud till hans axlar där vingen börjar. Rita ryggraden på vingen så det liknar en bat flygel. Penna i mer finlike ryggar bakom vingen. Du kan göra dessa taggar gå hela längden på svansen eller avsluta dem på drakens gumpen.

• Översyn illustrationer av dragon skisser för idéer. Lägga sista handen på din drake eller göra ytterligare ändringar. Experimentera med olika utseende genom att lägga till ett öra eller rita två horn på drakens huvud i stället för spikar. Om du vill att det ska vara en eldsprutande drake, dra lågorna kommer från dragon's mun. Lägg till några huden mellan tårna för flygning. Om du vill lägga till färg med akvareller, markörer eller penna kritor.