mynewspapers.net

Hur man drar en Cupcake med ett ansikte

Hur man drar en Cupcake med ett ansikte


Din fantasi är gränsen när det gäller de skapelser som du kan drömma upp och överföra till papper med en penna och suddgummi. Lär dig hur man drar en cupcake med mänskliga egenskaper, till exempel ett ansikte. Du kan skapa en söt, rolig seriefigur för bild-, berättelse eller doodle. Följande steg gör att du kan enkelt dra en fri form cupcake med ett ansikte.

Instruktioner

• Rita en oval i mitten av papperet. Ovalen bör inte vara för mager och liknar ett färskt ägg. Rita en lodrät linje direkt genom mitten av ovalen. Rita två horisontella linjer parallella med varandra ungefär en tredjedel av vägen från botten av ovalen. Utrymmet mellan de två linjerna kommer att representera cupcake ögon, så se till att du har lämpliga avstånd mellan dem.

• Rita två ögon mellan de horisontella linjerna. Du kan designa ögonen på något sätt du vill, skapa stor eller liten ögonglober i någon form. Typiskt, ju större ögonglober, den sötare cupcake visas--mer som en tecknad serie. Rita en mun under den nedersta vågräta raden genom att skapa en "w" form direkt i mitten av den vertikala linjen du hade ritat tidigare.

• Lägga till grädde till toppen av din cupcake genom cloudlike fluffiga ritningsformen runt toppen hälften av cirkla. Du kan lägga till ett körsbär på toppen av din cupcake genom att rita en cirkel med en stam som sticker ut från toppen. Se till att fluffig grädde täcker hela toppen av cirkla och sticker ut över sidorna. Tänk på toppen av en muffin: den övre delen av cupcake ska visas större än botten.

• Släta ut botten cirkel av cupcake. Gör det platt och sidorna något Konturskurna och förböjda mer som undersidan av en cupcake eller muffin. Radera resterna av din ursprungliga circle och de vågräta och lodräta linjer som användes som guider. Underteckna och datera ditt arbete.